Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ζώδιαΆση Μπήλιου: Όλο το χρήμα πάνω τους – Επιτέλους καλά νέα για...

Άση Μπήλιου: Όλο το χρήμα πάνω τους – Επιτέλους καλά νέα για 4 Ζώδια με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένου στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 φέρνει μια ευκαιρία για ανανέωση, αλλαγές και την υλοποίηση στόχων για τέσσερα ζώδια. Αν θέλετε να φέρετε τάξη στη ζωή σας, να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο με έναν οργανωμένο σχεδιασμό και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας με πείθαρχη και υπεύθυνη προσέγγιση, αυτή η Νέα Σελήνη είναι η κατάλληλη στιγμή!

Αυτή η επίδραση είναι ιδιαίτερα ισχυρή για τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, καθώς και για όσους έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους πλανήτες τους σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά σε αυτά τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτήν τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει έμφαση σε αρκετά θέματα της ζωής μας. Καταρχάς, επικεντρώνει την προσοχή στην οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και το παρελθόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσετε ακίνητα, να ανακαινίσετε τον χώρο σας, να σκεφτείτε μια μετακόμιση, ή ακόμη και να εργαστείτε από το σπίτι. Επίσης, μπορεί να είναι η στιγμή να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο/η σας.

Αυτή η Νέα Σελήνη ενδέχεται να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και να αναγκάσει θέματα του παρελθόντος που ίσως να είχατε κρύψει να έρθουν στην επιφάνεια. Τώρα είναι η στιγμή να λάβετε αποφάσεις και να διαλευκάνετε το μέλλον των σχέσεών σας.

Επιπλέον, αυτή η περίοδος ευνοεί τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να αρχίσετε κάτι νέο στο σπίτι σας, είτε πρόκειται για επισκευές ή αναδιακόσμηση, είτε για την έναρξη μιας δραστηριότητας που θα βασίζεται στο σπίτι σας. Επιπλέον, αν σκέφτεστε να αλλάξετε την κατοικία σας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για μια μετακόμιση, καθώς έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρείτε ένα σπίτι που σας αρέσει πολύ. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αλλάξετε και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Τέλος, η Νέα Σελήνη αυτή μπορεί να σας προκαλέσει αναστάτωση και άγχος για το μέλλον. Η παρουσία του Ουρανού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας κάνει να επιθυμείτε αλλαγές και να χρειαστεί να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Ίσως να θελήσετε να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα μακριά από την καθημερινή σας ζωή ή ακόμη και να αποφασίσετε να ταξιδέψετε για να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 φαίνεται να είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για εσάς, ειδικά εάν έχετε γενέθλια κοντά σε αυτήν την ημερομηνία. Αυτή η Νέα Σελήνη επηρεάζει όλη την γενέθλια χρονιά σας και φέρνει μια σειρά από ευκαιρίες και ενέργειες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξή σας.

Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο σας, προσφέροντάς σας την εσωτερική δύναμη και την ικανότητα να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα καλό χρονικό σημείο για να θέσετε στόχους, να εργαστείτε σκληρά και να πραγματοποιήσετε αλλαγές στη ζωή σας. Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες και να αρχίσετε νέα έργα και προσπάθειες.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό επισημαίνει ότι οι αλλαγές που μπορεί να φέρει αυτή η Νέα Σελήνη είναι προοδευτικές και φρέσκες. Μπορεί να ανοίξετε νέους δρόμους και να ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες που θα σας οδηγήσουν προς την επιτυχία.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι επίσης ευνοϊκή για τις σχέσεις, και μπορεί να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε εναρμονισμένες σχέσεις με τον σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να προσελκύσετε νέα άτομα στη ζωή σας. Είναι μια περίοδος κατάλληλη για να εξερευνήσετε τον τομέα των σχέσεων και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

Τέλος, αυτή η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για την αναζήτηση νέων ευκαιριών σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των σπουδών, των επαγγελματικών ευκαιριών, των ταξιδιών και των μέσων επικοινωνίας. Εάν είστε ενδιαφερόμενοι να εξελίξετε την εκπαίδευσή σας, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να το κάνετε.

Συνολικά, αυτή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει θετικές ενέργειες και ευκαιρίες για την προσωπική σας ανάπτυξη και επιτυχία. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να θέσετε στόχους και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος αυτή, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, φαίνεται να είναι πραγματικά ευνοϊκή για τις επαγγελματικές και επιστημονικές προσπάθειες σας. Αυτή η επίκεντρηση στην καριέρα, την επαγγελματική αναγνώριση και την επιτυχία σας μπορεί να σας εμπνεύσει να επιδιώξετε τους στόχους σας με αποφασιστικότητα και φιλοδοξία.

Το τρίγωνο που σχηματίζεται με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα υποδεικνύει την υποστήριξη της τύχης στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτή είναι μια περίοδος κατάλληλη για να προωθήσετε τον εαυτό σας, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να αλλάξετε την εικόνα σας στον επαγγελματικό χώρο. Είναι επίσης κατάλληλη περίοδος για να εξερευνήσετε νέες επαγγελματικές δυνατότητες και για να λάβετε αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σας. Μη φοβηθείτε τις αλλαγές και τις νέες προκλήσεις, καθώς η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σας.

Για να εκμεταλλευτείτε αυτήν τη θετική ενέργεια, είναι σημαντικό να έχετε στρατηγική και πλάνο για τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Εστιάστε στην προώθηση των ικανοτήτων σας, διαφημίστε το έργο σας και επιδιώξτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας πορεία και δεν φοβηθείτε να επενδύσετε σε εκπαίδευση και επιμόρφωση για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Επίσης, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι επωφελής για την υγεία σας, καθώς ενθαρρύνει την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών και φροντίδα του σώματός σας. Είναι μια καλή στιγμή να εξετάσετε τη διατροφή σας, να ασκείστε, και να φροντίσετε την ευεξία σας για να είστε σε κορυφαία φόρμα.

Συνολικά, αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει ευκαιρίες και ενέργεια για την επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών σας στόχων. Εκμεταλλευτείτε την και προχωρήστε προς τα εμπρός με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φωτίζει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών και φέρνει μαζί της θετικές ενδείξεις και ευκαιρίες, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη για αλήθεια, ειλικρίνεια και αλλαγές.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσετε τις υφιστάμενες σχέσεις σας, είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές, και να διαπιστώσετε αν ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Είναι επίσης μια ευκαιρία να ανανεώσετε και να ενισχύσετε τις υφιστάμενες δεσμεύσεις, εφόσον βασίζονται στην ειλικρίνεια και την υποστήριξη. Αν όμως αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στις σχέσεις σας, αυτή η Νέα Σελήνη ενθαρρύνει την αλλαγή και τη διάκριση. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να διαπιστώσετε αν μια σχέση δεν ανταποκρίνεται πλέον στις ανάγκες σας.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό υποδεικνύει νέα ξεκινήματα και αλλαγές σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και συνεργασίες που θα είναι επωφελείς για εσάς. Είτε πρόκειται για νέα επαγγελματική συνεργασία είτε για επέκταση των υπαρχουσών δραστηριοτήτων σας, η ευκαιρία να συνεργαστείτε με άλλους είναι ευνοϊκή.

Είναι επίσης σημαντικό να διατηρήσετε την πρακτικότητα και την ισορροπία στις αποφάσεις σας. Η παρουσία του Ποσειδώνα υποδεικνύει την ανάγκη να μην παρασυρθείτε από ονειροπόλειες και υποσχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικές. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να εξετάσετε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης πριν λάβετε αποφάσεις.

Τέλος, αυτή η Νέα Σελήνη ενισχύει τη συλλογική εργασία και τις συνεργασίες, οπότε είναι μια καλή περίοδος για να συνεργαστείτε με άλλους και να επιδιώξετε κοινούς στόχους. Είτε πρόκειται για επαγγελματικές επιχειρήσεις είτε για κοινωνικές προσπάθειες, η συνεργασία με άλλους μπορεί να είναι εποικοδομητική και επιτυχημένη.

Τα πιο σημαντικά