Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025
ΕλλάδαΆσχημα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Ξέσπασε μετά από αυτό που...

Άσχημα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Ξέσπασε μετά από αυτό που έγινε γνωστό δεν το αντέχει

Ενοχλημένος ο Πέτρος Φιλιππίδης με το πόρισμα για την πυρκαγιά στο σπίτι του – “Είμαι έξι μήνες άστεγος και έχω καταστραφεί οικονομικά”

Ενοχλημένος με το πόρισμα για την πυρκαγιά στο σπίτι του είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Συγκεκριμένα, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα και δεν τίθεται ενδεχόμενο εμπρησμού.

Δείτε το βίντεο:


Ο Πάνος Κατσαρίδης από το Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, εξασφαλίζοντας την πρώτη του αντίδραση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ίδιος είναι ενοχλημένος με το γεγονός αυτό ενώ όπως είπε είναι τόσους μήνες άστεγος.

petros filippidis new.jpg
«Είμαι έξι μήνες άστεγος και έχω καταστραφεί οικονομικά. Δεν γνωρίζω για το πόρισα ούτε εγώ, ούτε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού» φέρεται να είναι η πρώτη αντίδρασή του στο πόρισμα για την φωτιά.

Φωτιά στο διαμέρισμα Φιλιππίδη: Δεν υπάρχει εμπρησμός σύμφωνα με το πόρισμα -Πιθανόν ξέσπασε από βραχυκύκλωμα

Το πόρισμα για τη φωτιά που ξέσπασε το καλοκαίρι στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο Πέτρος Φιλιππίδης δείχνει ότι δεν πρόκειται για εμπρησμό, αλλά για ατύχημα πιθανόν από βραχυκύκλωμα.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο σπίτι.

Η φωτιά στο διαμέρισμα Φιλιππίδη έγινε αντιληπτή από γειτόνισσα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Alpha “Super Katerina”, δύο δωμάτια καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ η φωτιά έγινε αντιληπτή από γειτόνισσα που είδε τις φλόγες στην τέντα του πίσω μπαλκονιού και ειδοποίησε άμεσα τον ηθοποιό. Μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε, ο Πέτρος Φιλιππίδης κάλεσε την Άμεση Δράση και βγήκε από το διαμέρισμα μεταβαίνοντας σε κατάστημα στο ισόγειο της πολυκατοικίας, μέχρι να φτάσουν οι αρχές.

Δείτε το βίντεο:


Τα πιο σημαντικά