Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
εξομολογήσειςΜου ζήτησε το αφεντικό μου, που είναι κοúκλος, να πάμε επαγγελματικό ταξίδι,...

Μου ζήτησε το αφεντικό μου, που είναι κοúκλος, να πάμε επαγγελματικό ταξίδι, αλλά ο άντρας μου δε με αφήνει. Tι να κάνω;

Μου ζήτησε το αφεντικό μου, που είναι κοúκλος, να πάμε επαγγελματικό ταξίδι, αλλά ο άντρας μου δε με αφήνει. Tι να κάνω;

Είμαι μια παντρεμένη γυναίκα 42 χρονών. Ο γάμος μου είναι σταθερός και δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόβλημα ανάμεσα σε μένα και τον σύζυγό μου. Ίσως με ζηλεύει λίγο αλλά δεν το θεωρούσα μέχρι τώρα τίποτα ανησυχητικό. Μάλλον με κολάκευε.Τώρα όμως η ζήλια του γίνεται εμπόδιο στην επαγγελματική μου εξέλιξη.

Εργάζομαι σε μια μεγάλη εξαγωγική εταιρεία που εμπορεύεται ελιές. Είμαι το δεξί χέρι του γιού του αφεντικού, έχουμε στενή συνεργασία αφού είμαι η ιδιαιτέρα γραμματέας του, και όλα περνάνε από τα χέρια μου. Είναι 3 χρόνια μικρότερος από τον σύζυγό μου και πάρα πολύ εμφανίσιμος, πράγμα που δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Είμαι μια πιστή σύζυγος και η απιστία δεν είναι για μένα ανεκτή ούτε σαν ιδέα.

Πολλές φορές στο παρελθόν χρειάστηκε να ταξιδέψω για θέματα της εταιρείας αλλά πάντα μαζί με άλλους και ποτέ μόνη μου μαζί με τον νεαρό εργοδότη μου.

Αυτή την φορά όμως πρέπει να τον συνοδέψω στην Αίγυπτο αφού μιλάω άπταιστα τα αγγλικά και τα αραβικά. Η αγορά ελιών από εκεί δεν είναι και μια εύκολη υπόθεση.Το αφεντικό μου μου έχει εμπιστοσύνη και ξέρει πως θα καταφέρω να συνεννοηθώ με τους Αιγύπτιους που είναι πρώτοι στα παζάρια.

Ο αγαπημένος σύζυγός μου όμως αυτή τη φορά πρόβαλε βέτο και μου απαγορεύει να ταξιδέψω μόνη μαζί του! Μου έχει λέει εμπιστοσύνη αλλά δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί ανάμεσά μας, δυο άνθρωποι μόνοι σε ξένη χώρα.Δεν παίζει λέει με την φωτιά!

Να τον αγνοήσω ή να μην πάω;
Μαρίνα

Τα πιο σημαντικά