Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΑποκάλυψη τώρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε...

Αποκάλυψη τώρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι βέβαιος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά»

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σίγουρος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε και τα τρία παιδιά τους, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, το τελευταίο διάστημα, αποφεύγει τις δηλώσεις αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των παιδιών του.

Σύμφωνα, όμως, με τον Πέτρο Κουσουλό και όσα δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό”, ο πατέρας από την Πάτρα είναι πια σίγουρος πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ευθύνεται για τον θάνατο όχι μόνο της κόρης τους Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών, και της Ίριδας και της Μαλένας.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρθηκε στην επικοινωνία του το τελευταίο διάστημα με τον Μάνο Δασκαλάκη -και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 30χρονος με όλα αυτά που καθημερινά έρχονται στο φως.

Μου ακούγεται συγκλονισμένος, ενώ φαίνεται βέβαιος ότι η Πισπιρίγκου σκότωσε και τα 3 τους παιδιά” ανέφερε ο δημοσογράφος.

“Πολλοί λένε ότι κάνω τον συνήγορο του κ. Δασκαλάκη, όμως δεν μπορώ να κατηγορήσω ένα πατέρα ότι δεν καταλάβαινε ότι – ίσως – του σκότωναν τα παιδιά, όταν οι ίδιοι οι ιατροδικαστές δεν το κατάλαβαν” συνέχισε ο Πέτρος Κουσουλός.

“Έχω απογοητευτεί από την κ. Τσάκωνα, μιλάμε για ένα παιδάκι με ιάσιμη λευχαιμία, το οποίο μέχρι τελευταία στιγμή έτρωγε σουβλάκι και έπαιζε και ξαφνικά κατέληξε, δεν μπορεί να μην αναφέρονται στο πόρισμα βασικά ευρήματα, όπως η κοκκινίλα στο μάγουλο του παιδιού” ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, σχολιάζοντας τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα, και ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σίγουρος για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο και των τριών παιδιών τους, η οικογένεια της προφυλακισμένης μητέρας εμφανίζεται πεπεισμένη για την αθωότητα της 33χρονης.

Μόλις βγεις από τη φυλακή, θα το γλεντήσουμε με ποτάρες” φέρεται να λένε οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου στην κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζινας, σύμφωνα με μαρτυρία κοντινού προσώπου της οικογένειας Πισπιρίγκου.

[thetoc]

Τα πιο σημαντικά