Απλώνεται το Μποϊκοτάζ γερμανικών προϊόντων σε όλη την Ευρώπη. #BoycottGermany

15 Ιουλίου, 2015 2:25 ΠΜ
More videos

Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε πριν δύο ημέρες από το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (δείτε εδώ) απλώνεται από την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσι έμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!

Και η πτώση των Ράιχ (Γερμανικών Αυτοκρατοριών) ξεκινά πάντα από την Ελλάδα! Και στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα στη Νέα Γερμανική Οικονομική Κατοχή, που θέλουν να εφαρμόσουν πρώτα στην “μισητή τους” από το 1940 – 41 Ελλάδα!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ #BoycottGermany

Ήδη κάνει θραύση στο twitter το νέο hastag #BoycottGermany που είναι σήμερα πρώτο στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, καθώς και πολλοί Γερμανοί, Ευρωπαίοι και Ομογενείς, ζητούν να σταματήσουν τον Σόιμπλε και το άσπλαχνο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ! Ζητούν να σώσουν την Ελλάδα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ

Ανεβάστε στο twitter σας, στο facebook, στα e-mail, στα blog, στα site, παντού, τις αφίσες του Μποϊκοτάζ που σχεδίασε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και στείλτε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!

Δεν ξαναγοράζουμε Γερμανικά Προϊόντα για 4 αμείλικτες εβδομάδες που θα γονατίσουν το Βερολίνο!

Ούτε κάνουμε κλικ σε σχετικές Γερμανικές Διαφημίσεις που μπαίνουν αυτόματα σε πολλές περιπτώσεις στο διαδίκτυο!

Το Βερολίνο, η Γερμανική Κυβέρνηση και ο Σόιμπλε κήρυξαν Πόλεμο Δουλείας και Ατίμωσης στην Ελλάδα!

Και σαν Έλληνες πολεμούμε! Αρχικά με τρομερή δύναμη του καταναλωτή! Χτυπώντας το Ράιχ στην αχίλλειο πτέρνα του: την Οικονομία και τις Εξαγωγές!

(μεταφράστε – προωθήστε το μήνυμα παντού στην Ελλάδα και σε όλες τις γλώσσες και χώρες του Κόσμου  – πάρτε μέρος στη μεγάλη ειρηνική μάχη της Ευρώπης και της Δικαιοσύνης)

( ΣΗΜ. Η κινητοποίηση δεν στρέφεται κατά του γερμανικού λαού, που διαφοροποιείται συχνά στο πλευρό της Ελλάδας, αλλά κατά της Γερμανικής Πολιτικής εξόντωσης της Ελλάδας που ακολουθεί ο Σόιμπλε)

Αφίσες:

BoycottGermany facebook NO - BOYCOTT GERMAN  οριζοντια Μποϊκοτάζ facebook ΟΧΙ Μποϊκοτάζ αφισα οριζοντιο ΟΧΙ+Μποϊκοτάζ+αφισα

NO - BOYCOTT GERMAN

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: