Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΠαvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει,...

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο  

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε κηδεία με πρωταγωνίστρια την 70χρονη “νεκρή” η οποία σηκώθηκε από το φέρετρό της και επέστρεψε στη ζωή.

Οι συγγενείς της Phinij Sopajorn από την Ταϊλάνδη βρίσκονται ακόμη σε σοκ, λίγα 24ωρα αφότου η 70χρονη άφησε την τελευταία της πνοή – σύμφωνα με τους γιατρούς – στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

70dbf200 f6ca 11e9 b7fe 654bf4e2f64e

Και αυτό γιατί λίγο αφότου το νοσηλευτικό ίδρυμα έδωσε στην οικογένεια την άδεια να πάρουν την σορό της προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κηδεία της, η 70χρονη έδωσε σημεία ζωής.

Το περιστατικό μάλιστα δεν έλαβε χώρα αμέσως μετά την απομάκρυνση της από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα έθιμα των Βουδιστών στην Ταϊλάνδη το σώμα της Phinij Sopajorn έμεινε στον ναό για τρεις ημέρες πριν την τελετή.

d9fd65c0 f6ca 11e9 bfe9 fb3eea2bc96b

Ακολούθως, θα έπρεπε να οδηγηθεί στην αποτέφρωση. Ωστόσο, πριν η σορός μπει στον καυστήρα, σύμφωνα με ένα ακόμα έθιμο, ένας από τους συγγενείς – στην προκειμένη περίπτωση ο σύζυγός της – θα πρέπει να πλύνει το πρόσωπο της νεκρής.

Εκείνη την στιγμή λοιπόν, ο άνδρας που της έπλενε το πρόσωπο παρατήρησε ότι η 70χρονη ανέπνεε και τα μάτια της τρεμόπαιζαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Οι συγγενείς κάλεσαν βοήθεια με αποτέλεσμα να έρθουν οι γιατροί οι οποίοι επανάφεραν στην ζωή την 70χρονη, η κατάσταση της υγείας της ωστόσο παραμένει κρίσιμη.Τα πιο σημαντικά