Απάτησα τη γυναίκα μου και ενώ με συγχώρεσε, μου φέρεται σαν να μην έχω καμία αξία

4 Μαρτίου, 20232:02 ΠΜ
More videos

Ανώνυμη δημοσίευση από τη δημόσια ομάδα Φίλοι Ψυχολογίας

Είμαι 7 χρόνια παντρεμένος με ένα παιδί. Πρίν 2 χρόνια απάτησα τη γυναίκα μου σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η γυναίκα μου το έμαθε κι αυτό τάραξε τη σχέση μας όπως ήταν αναμενόμενο. Δεν ήθελα να χωρίσω.

Φέρθηκα σα μ……..ας . Έχω μετανιώσει για αυτό που έκανα και δε θα το ονομάσω λάθος της στιγμής. Όταν το έκανα , ήξερα τι έκανα και το ήθελα.

Δεν είχα νιώσει παραμελημένος αλλά και να ήμουν η απιστία δεν είναι η λύση. Κατέστρεψα τη σχέση μου με μία γυναίκα την οποία μάλιστα είχα κυνηγήσει, αλλά σαν μ@…ας που είμαι έδεσα το γάιδαρο μου. Μετά από πίεση και ειλικρινή μεταμέλεια, αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να σώσουμε το γάμο μας.

Δεν μπορούσα ποτέ να διανοηθώ πόσο κακό θα της είχα κάνει στο χαρακτήρα. Όσες φορές έχω επιχειρήσει να την πλησιάσω , είναι. απόμακρη. Οχι μουτρωμένη. Αλλά με μία απάθεια. Έχουμε επαφές δε λέω αλλά πάντα με δική μου προσπάθεια. Δεν αντιδρά στα χάδια μου , με το να δείχνει ευχαρίστηση. Από τότε που τα βρήκαμε, δεν έχω νιώσει το χάδι της ούτε το φιλί της. Κι αυτό είναι που με πονάει περισσότερο.

Για να προλάβω λανθασμένα συμπεράσματα, το σεξ ήταν πάντα πολύ σημαντικό στη σχέση μας. Ζούσαμε σε ένταση. Δεν είχε καθόλου ηθικές αναστολές σε αυτόν τον τομέα και λάτρευε να με προκαλεί εκεί που δεν το περίμενα.
Αυτό μου έχει λείψει. Δε βλέπω διάθεση εκδίκησης από την πλευρά της, ούτε μαλώνουμε. ΔΕ μου κρατάει μούτρα, δεν είναι ψυχρή με αυτή την έννοια. Δεν υπάρχει δηλαδή άσχημο κλίμα στο σπίτι.

Μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι ο υδραυλικός της γειτονιάς. Σα να μην έχω καμία ιδιαίτερη αξία.
Δε θέλω να χωρίσω, προσπαθώ να τη διεκδικήσω αλλά προφανώς έχω χάσει την αξία που είχα στα μάτια της σαν σύζυγος. Δεν αντέχω το κενό της βλέμμα ακόμα και όταν έμαθε για την απιστία δεν αντέδρασε όπως πολλές. Το ξέρω ότι πόνεσε αλλά ήταν πολύ αξιοπρεπής και εγωίστρια για να μου το δείξει.

Όσες φορές την έχω ρωτήσει γιατί δε μου φέρεται όπως παλιά, μου λέει ότι με αγαπάει αλλά δε με λαχταρά όπως παλιά γιατί με θεωρεί ξαναζεσταμένο φαγητό. Είναι όμορφη , και στην ιδέα ότι μπορεί να βρει άλλον τρελαίνομαι.
Έχουμε επισκεφθεί και σύμβουλο γάμου αλλά με ελάχιστη βελτίωση.

Θέλει χρόνο και έχω σκοπό να της τον δώσω. Ότι περνάω μου αξίζει και με το παραπάνω.
Δεν έχω σκοπό να απιστήσω ξανά γιατί αυτό που ένιωθα μαζί της με καμία άλλη δε μπορώ να το νιώσω
Αυτά από ένα μ@ …….κα

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News