Άντρας νοίκιασε διαμέρισμα που το μπάνιο και η κουζίνα είναι στο ίδιο δωμάτιο

6 Σεπτεμβρίου, 2018 12:44 ΜΜ
More videos

Ένα διαμέρισμα στο Σεντ Λούις των Η.Π.Α. έχει γίνει viral λόγω του μοναδικού σχεδιασμού του. Αυτό το ξεχωριστό διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα και μπάνιο στο ίδιο δωμάτιο.

Η ασυνήθιστη αρχιτεκτονική επιλογή, όπου η τουαλέτα, η μπανιέρα, ο φούρνος και ο νεροχύτης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, έχει δεχθεί έντονη κριτική.

Το ενοίκιο είναι 525 δολάρια τον μήνα εμφανίστηκαν σε αρκετές ιστοσελίδες και είχαν ανθρώπους ξεχασμένους με ενθουσιασμό. Άλλοι έγραψαν στα social media οτι είναι «αηδιαστικό», ενώ άλλοι «το αγάπησαν».


Ο Harold Karabell της εταιρείας που διαχειρίζεται το διαμέρισμα είπε ότι ο νέος ενοικιαστής το λατρεύει. Το κτίριο είναι 111 ετών και αρχικά διέθετε 12 πολυτελή διαμερίσματα, όμως την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης, ανασχεδιάστηκε και δημιουργήθηκαν 50 μικρά διαμερίσματα.

Εκτός από τον συνδυασμό τουαλέτας με κουζίνα, ο Karabell είπε ότι το διαμέρισμα έχει πολλά στοιχεία που εντυπωσιάζουν, συμπεριλαμβανομένων των ανακαινισμένων πατωμάτων από σκληρό ξύλο και τα νέα παράθυρα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο δωμάτιο-ντουλάπα.

[dailymail]