Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
celebritiesΑντιγόνη Νεοφύτου: «Ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας αλλά μου τηλεφώνησε ο...

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας αλλά μου τηλεφώνησε ο Αντρέας Γεωργίου για έναν ρόλο»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα.

Η νεαρή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Γη της Ελιάς», μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, αλλά και για τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Εγώ ετοιμαζόμουν για να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, αλλά με πηρέ τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε «έχουμε έναν ρόλο για σένα. Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα για την «Γη της Ελιάς», ήταν με την Αφροδίτη Λιάντου κι από τότε γίναμε «αυτοκόλλητες». Η πιο δύσκολη στιγμή στη «Γη της Ελιάς» ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού»

Δείτε το βίντεο:Για την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό «σύζυγό» της, και τους άλλους συντελεστές της σειράς η Αντιγόνη Νεοφύτου αποκάλυψε: «Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν έπαθε ένα σοκ επειδή ήμουν πολύ μικρή. Η συμβουλή που κρατάω από τον Νίκο Γαλανό είναι “να μην ντρέπεσαι, υπήρξαμε κι εμείς στην ηλικίας σας”».

Για τις εξελίξεις στην σειρά «Γη της Ελιάς», η Αντιγόνη Νεοφύτου αποκάλυψε: «Ο Μάνος θα συνεχίσει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και θα το μάθει η Μαρίνα, δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται την αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τη μάθει ή όχι. Νομίζω ότι η Αγγελική για την τρίτη σεζόν δεν θα αποκτήσει αδελφάκι».


Τα πιο σημαντικά