Άνδρας μεταμορφώθηκε σε 12 εβδομάδες και μας δείχνει το βίντεο με τις αλλαγές του

19 Απριλίου, 2018 2:36 ΜΜ
More videos

Ο Χάντερ Χομπς από την πόλη Νόρμαν της Οκλαχόμα, άλλαξε τη ζωή του ακολουθώντας μια προπόνηση 12 εβδομάδων και μια δίαιτα. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και αυτό αποδεικνύεται από τις εικόνες με την πρόοδό του αλλά και από ένα βίντεο που δημοσίευσε.

Ο άνδρας φωτογράφιζε καθημερινά τον εαυτό του και ήθελε να αποδείξει πως με κάποιες ασκήσεις και με αυστηρή δίαιτα, μπορεί κάποιος να πετύχει πολλά. Συνδύαζε την άρση βαρών με κάποιες προπονήσεις αερόβιας γυμναστικής αυξάνοντας σταδιακά την έντασή τους ως την ολοκλήρωση των 12 εβδομάδων. Επιπλέον, έπρεπε να συνεχίσει την εργασία του στο γραφείο.

Ο Χάντερ πιστεύει πως η διατροφή ήταν το πιο δύσκολο και σημαντικό στοιχείο. Κατανάλωνε κοτόπουλο, γλυκοπατάτες, πλιγούρι βρώμης, σαλάτες, αμύγδαλα και τυρόγαλα. Ο ίδιος δηλώνει: «Μαγείρευα όλα μου τα γεύματα και τα έπαιρνα στο γραφείο, ενώ σπάνια έτρωγα έξω. Αρχικά κατέγραφα όσα έτρωγα για να έχω μια καλύτερη ιδέα για το πόσες θερμίδες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη κατανάλωνα και έτσι ήξερα τι έτρωγα».

Επιπλέον αναφέρει: «Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, όταν άρχισα να βλέπω κάποιες πραγματικές αλλαγές και το σώμα μου προσαρμόστηκε στη διατροφή και τις προπονήσεις, ένιωθα καλύτερα κάθε εβδομάδα. Ήταν ακόμα ένας αγώνας και έπρεπε να πιέζω τον εαυτό μου σκληρότερα κάθε εβδομάδα, αλλά άντεξα βλέποντας την πρόοδο. Αισθάνομαι εκατομμύρια φορές καλύτερα από ότι ένιωθα στην αρχή, έχω περισσότερη ενέργεια, εμπιστοσύνη και κίνητρο.»

Τώρα που η πρόκληση των 12 εβδομάδων τελείωσε, ο Χάντερ σχεδιάζει να επιστρέψει σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, διατηρώντας παράλληλα τις καλές του συνήθειες. Αυτό ίσως είναι το πολυτιμότερο μάθημα. Ο ίδιος συμπληρώνει: «Αυτή η μεταμόρφωση είχε ως στόχο να είναι έντονη και όχι να συνεχιστεί μακροπρόθεσμα. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε ως έξι φορές την εβδομάδα, να τρώω σωστά και να παραμένω συνεπής, αλλά δεν θα ανησυχώ τόσο πολύ αν τρώω έξω ή αν πίνω μερικά ποτά με τους φίλους μου».

Δείτε παρακάτω την πρόοδο και την ιστορία του Χάντερ Χομπς.

Ημέρα 1, 92 κιλά

Bored Panda

Ο Χάντερ πιστεύει πως η διατροφή ήταν το πιο δύσκολο και σημαντικό στοιχείο.

Ημέρα 6

Bored Panda

Κατανάλωνε κυρίως κοτόπουλο, γλυκοπατάτες, πλιγούρι βρώμης, σαλάτες, αμύγδαλα και τυρόγαλα.

Ημέρα 10

Bored Panda

Ημέρα 14

Bored Panda

«Μαγείρευα όλα μου τα γεύματα και τα έπαιρνα στο γραφείο, ενώ σπάνια έτρωγα έξω.»

Ημέρα 20

Bored Panda

Ημέρα 21

Bored Panda

«Αρχικά κατέγραφα όσα έτρωγα για να έχω μια καλύτερη ιδέα για το πόσες θερμίδες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη κατανάλωνα και έτσι ήξερα τι έτρωγα».

Ημέρα 25

Bored Panda

Ημέρα 32

Bored Panda

Συνδύαζε την άρση βαρών με κάποιες προπονήσεις αερόβιας γυμναστικής αυξάνοντας σταδιακά την έντασή τους ως την ολοκλήρωση των 12 εβδομάδων.

Ημέρα 33

Bored Panda

Ημέρα 47

Bored Panda

Δεν υπάρχουν πρωτοποριακοί επιστημονικοί τρόποι, τεχνάσματα ή μαγικά χάπια διατροφής εδώ!

Ημέρα 52

Bored Panda

Ημέρα 53

Bored Panda

«Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, όταν άρχισα να βλέπω κάποιες πραγματικές αλλαγές και το σώμα μου προσαρμόστηκε στη διατροφή και τις προπονήσεις, ένιωθα καλύτερα κάθε εβδομάδα.»

Ημέρα 56

Bored Panda

Ημέρα 64

Bored Panda

«Ήταν ακόμα ένας αγώνας και έπρεπε να πιέζω τον εαυτό μου σκληρότερα κάθε εβδομάδα, αλλά άντεξα βλέποντας την πρόοδο. Αισθάνομαι εκατομμύρια φορές καλύτερα από ότι ένιωθα στην αρχή, έχω περισσότερη ενέργεια, εμπιστοσύνη και κίνητρο.»

Ημέρα 67

Bored Panda

Ημέρα 72

Bored Panda

«Αυτή η μεταμόρφωση είχε ως στόχο να είναι έντονη και όχι να συνεχιστεί μακροπρόθεσμα.»

 Ημέρα 77

Bored Panda

Ημέρα 87

Bored Panda

«Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε ως έξι φορές την εβδομάδα, να τρώω σωστά και να παραμένω συνεπής, αλλά δεν θα ανησυχώ τόσο πολύ αν τρώω έξω ή αν πίνω μερικά ποτά με τους φίλους μου».

Ημέρα 90, 73 κιλά

Bored Panda

Μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή του Χάντερ Χομπς στο παρακάτω βίντεο.