Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑμετανόητος ο Φλώρος μετά το ξύλο στη Βουλή: Auτή είναι η δήλωση...

Αμετανόητος ο Φλώρος μετά το ξύλο στη Βουλή: Auτή είναι η δήλωση του μετά το πρωτοφανές περιστατικό – Δηλώνει θύμα

“Όταν κάποιος μου βρίζει τη μητέρα, δεν μετανιώνω για οτιδήποτε κάνω” – “Αμύνθηκα, είναι μάρτυρας και ο αστυνομικός, γιατί ο Γραμμένος με έσπρωξε, με απώθησε για να μπει στην αίθουσα”, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος

Τη δική του εκδοχή για τις εικόνες απείρου κάλλους που εκτυλίχθησαν στη Βουλή, έδωσε ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο πρώην βουλευτής των “Σπαρτιατών” έκανε κεφαλοκλείδωμα και γρονθοκόπησε τον βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης”, Βασίλη Γραμμένο, με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει η μύτη του και να οδηγηθεί στο ιατρείο της Βουλής για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μίλησε στο Star και υποστήριξε πως δέχθηκε χυδαία λεκτική επίθεση από τον βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης”, Βασίλη Γραμμένο.

“Δεν επιτρέπω σε κανέναν, ειδικά τη μητέρα μου, που είναι ό,τι πιο ιερό έχω στον κόσμο, να την πιάνει στο στόμα του”, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόσθεσε:

“Με χειρονομίες, με κ…δάχτυλα, μου έλεγε “εσένα θα σε γ…, εσένα και τη μανούλα σου και θα σας πάω με χειροπέδες μέσα”. Τι δουλειά έχουν αυτά στο κοινοβούλιο;”.

Ο κ. Φλώρος πρόσθεσε επίσης ότι αμύνθηκε γιατί ο κ. Γραμμένος τον έσπρωξε. “Αμύνθηκα, είναι μάρτυρας και ο αστυνομικός, γιατί ο κ. Γραμμένος με έσπρωξε, με απώθησε για να μπει στην αίθουσα”, είπε.

Όσο για το αν μετάνιωσε, ο ανεξάρτητος βουλευτής απάντησε: “Μια χαρά είναι, δεν έπαθε κάτι, απλά τον έριξα. Όταν κάποιος μου βρίζει τη μητέρα, δε μετανιώνω για οτιδήποτε κάνω”.

Πώς έγινε ο άγριος καυγάς

2eb281edf2184c408e69506a9c4127a7

Όλα συνέβησαν κατά τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του προέδρου της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση του πατέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Ο εκπρόσωπος της “Ελληνικής Λύσης” ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης της ασυλίας, προσθέτοντας πως ο κ. Βελόπουλος δεν έχει σχέση με τα όσα του καταλογίζονται στη μήνυση.

Ο κ. Φλώρος τον διέκοψε λέγοντας “αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη”” και τότε ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος, φέρεται να του επιτέθηκε λεκτικά, με αισχρά λόγια για τη μητέρα και την αδελφή του.

0d38851e0950422084f158a84769d974

“Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι. Γ… τη μάνα σου. Εσένα θα σου γα… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια, θα το θυμάσαι παλιοπ…”, φέρεται να είπε ο κ. Γραμμένος στον κ. Φλώρο.

Ο δεύτερος εξοργίστηκε και του είπε “έλα να μου τα πεις έξω”. Οι ψυχραιμότεροι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, όμως ο ανεξάρτητος βουλευτής πρόλαβε να γρονθοκοπήσει τον βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης”.

Μετά το περιστατικό ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, είχε επιβάλει την ανώτερη ποινή που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής, δηλαδή την αποβολή του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου από το κοινοβούλιο για 15 ημέρες.

“Ο Κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει την κτηνώδη συμπεριφορά γι’ αυτό είναι επιεικής. Το πιο βαρύ που μπορώ να επιβάλω είναι να τον απομακρύνω με τη φρουρά για 15 μέρες από τις εργασίες του Σώματος. Χάδι έναντι της χυδαιότητας!” είπε ο κ. Τασούλας τονίζοντας ότι θα υπάρξει άρση ασυλίας και θα αντιμετωπίσει ποινικές ευθύνες.

Τα πιο σημαντικά