Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΑμαλία Κωστοπούλου: «Οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά...

Αμαλία Κωστοπούλου: «Οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο»

Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου ΚωστόπουλουΑμαλία Κωστοπούλου.Η όμορφη φοιτήτρια που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Berkley και ζει στην Αμερική, αποκάλυψε στο blog της ItsAmaliaK, ότι η χρονιά που φεύγει δεν ήταν καθόλου εύκολη για εκείνη.

94f15263a1058648b803ab3dcd69ccd7

Μιλά για φίλες που την πρόδοσαν, φίλους που πέρασαν δύσκολα και είχαν ανάγκη την βοήθειά της, αλλά και πόσο αγχώνεται να τελειώσει το πανεπιστήμιο ένα χρόνο νωρίτερα, επειδή οι γονείς της δεν μπορούν να τη στηρίξουν και τέταρτο χρόνο οικονομικά. Μεταξύ άλλων γράφει:

«Aυτά τα περιστατικά, συνδυασμένα με το γεγονός ότι προσπαθούσα να φέρω εις πέρας έναν στόχο που έχω θέσει εδώ και 5 χρόνια, να τελειώσω δηλαδή νωρίτερα το πανεπιστήμιο, όχι για να αποδείξω ότι είμαι πιο έξυπνη αλλά γιατί πολύ απλά οι γονείς μου δεν θα μπορούσαν να με υποστηρίξουν οικονομικά και τέταρτο χρόνο, μου έφεραν απίστευτο στρες. Οι σκέψεις πως θα είμαι απογοήτευση και βάρος στους ανθρώπους μου εάν δεν το καταφέρω, έκαναν ένα απλό μάθημα να μοιάζει κυκεώνα. Και φυσικά, όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία μου νιώθω τη δυσκολία να βρεις δουλειά στις μέρες μας, ο ανταγωνισμός είναι απίστευτος και προκαλεί επιπλέον άγχος. Μια πραγματικότητα που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο αληθινή καθώς από τον Μάιο θα βγω κι εγώ στην αγορά εργασίας.»

Το κείμενό της πάντως τελειώνει αισιόδοξα, δίνοντας συμβουλές σε όσους νιώθουν αντίστοιχα.

[tlife]Τα πιο σημαντικά