Αλβανοί καλούν σε μποϊκοτάζ ενόψει της συναυλίας του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα

22 Μαΐου, 20181:28 ΜΜ
More videos

Θύελλα αντιδράσεων τόσο από εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και κινημάτων όσο κυρίως από τον καλλιτεχνικό κόσμο, προκάλεσε η είδηση της συναυλίας που θα δώσει στα Τίρανα ο Νότης Σφακιανάκης.

Η συναυλία διοργανώνεται από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Ράμα και θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων της Αλβανικής πρωτεύουσας.

Από την στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, συνοδεύτηκε από πλήθος αντιδράσεων. Δεν είναι μόνο ακραία κόμματα και οργανώσεις της Αλβανίας που εκτοξεύουν οργή εναντίον του Έλληνα τραγουδιστή αλλά είναι και οι πλέον δημοφιλείς Αλβανοί καλλιτέχνες που με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούν σε «μποϊκοτάζ» της συναυλίας!

Ο Νότης Σφακιανάκης στα Τίρανα, στις 24 Μαΐου

Το τηλεοπτικό σποτ της συναυλίας του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα, στις 24 Μαΐου, όπως μεταδόθηκε από τον αλβανικό τηλ. σταθμό "Top Channel".

Αύριο θα αναρτήσουμε και λεπτομέρειες, για το πως και από που θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας.

Δημοσιεύτηκε από Notis Sfakianakis στις Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Οι γείτονες αναπαράγουν δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη θεωρούν ότι έχει εκφραστεί πολλές φορές εναντίον των Αλβανών.. Έτσι του το ανταποδίδουν!

Πηγή: epiruspost.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News