Η Αλβανία ίδρυσε την δική της αεροπορική εταιρία

4 Δεκεμβρίου, 2017 4:51 ΜΜ
More videos

Με τη βοήθεια της ‘Turkish Airlines’ η Αλβανία  δημιουργεί μια εθνική  αεροπορική εταιρεία που φέρει το όνομα «Air Albania», όπως σημειώνει το  τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων A1On. Η πρώτη πτήση αναμένεται να αρχίσει στις αρχές του 2018.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ο οποίος εμπλέκεται προσωπικά στη δημιουργία της εταιρείας, διευκρίνισε ότι θα αρχίσουν πτήσεις που θα συνδέουν τα Τίρανα με τα Σκόπια, την Ποντγκόριτσα, την Πρίστινα, το Σαράγεβο και το Ζάγκρεμπ.

 Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα,  σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Fokus’, δήλωσε ότι  η δημιουργία του αλβανικού εθνικού μεταφορέα είναι ένας από τους στόχους τους οποίους είχε θέσει η κυβέρνηση των Τιράνων.

Επιπρόσθετα, κροατική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, ήταν στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα και επιβεβαίωσε την έναρξη της αλβανικής αεροπορικής εταιρείας στις αρχές του 2018.

Ο Έντι Ράμα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Τούρκο ομόλογό του και τον εκτελεστικό διευθυντή της “Turkish Airlines” για την πολύτιμη βοήθειά τους στη δημιουργία της αλβανικής επιχείρησης. Ο Ράμα ανέφερε ότι  το σχέδιο της δημιουργίας του εθνικού μεταφορέα βρίσκεται στο τελικό στάδιο και δεν υπάρχει καμία δέσμευση για συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξής του.

[echedoros-a] [albanians]

Ακολουθήστε μας στο facebook: