Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΆλλαξε το επίθετό της η κόρη της Καρολάιν, Λυδία

Άλλαξε το επίθετό της η κόρη της Καρολάιν, Λυδία

Για την μικρή Λυδία, κόρη της δολοφονηθείσας Καρολάιν Κράουτς, ολοκληρώθηκαν χθες μετά από ένα χρόνο οι διαδικασίες, και υπήρξε και νομική αλλαγή στο επίθετό της.

Αυτό ανέφερε στα gegonota.news ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς κ. Θανάσης Χαρμάνης.

Η μικρή άλλαξε το επίθετο Αναγνωστοπούλου με εκείνο τη μητέρας της και όπως είναι γνωστό το παιδί ζει και μεγαλώνει μόνιμα στις Φιλιππίνες.

«Μια διαδικασία τελείωσε και ηταν σαφές ότι το παιδί θα άλλαζε το επίθετό του», τόνισε ο κ. Χαρμάνης .

Ήταν πάντα πρόθεση να αλλάξει το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της Καρολαϊν και είχε γίνει καθαρό ότι την είχε δολοφονήσει.

Οι γονείς της Καρολάιν ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της, που καταδικάστηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στραγγάλισε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στα μάτια της κόρης τους και επί έξι εβδομάδες ξεγελούσε την Αστυνομία και την οικογένεια της κοπέλας, ισχυριζόμενος ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει και σκότωσαν όχι μόνο την Καρολάιν, αλλά και τον σκύλο τους, πριν διαφύγουν.

Τα πιο σημαντικά