Μια ακόμη βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου, με τον ηθοποιό και πρώην Ευρωβουλευτή να ανεβάζει ένα βίντεο στο προφίλ του στο TikTok.
Οι δυο ηθοποιοί, οι οποίοι πριν από περίπου 25 χρόνια υποδύθηκαν τη «Στέλλα» και τον «Σωτήρη» στην τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου» διασκέδασαν μαζί σε μαγαζί, χθες το βράδυ ενώ όπως θα δεις στο βίντεο που μοιράστηκε ο Αλέξης Γεωργούλης εμφανίζονται χαμογελαστοί, με το κομμάτι του Πασχάλη Τερζή «Δεν μιλάμε» να ακούγεται από πίσω.
Δείτε το βίντεο:
@alexis.georgoulis
Όσα χρόνια και αν περάσουν οι δυο ηθοποιοί παραμένουν στενοί φίλοι και κάθε βίντεο με την «Στέλλα» και τον «Σωτήρη» γίνεται viral.
Στην ανάρτηση πολλοί χρήστες εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι με τη συνάντηση των δύο ηθοποιών, γράφοντας: «Δύο υπέροχοι άνθρωποι που κρατάνε όλα αυτά τα χρόνια τον έρωτα του ρόλου τους» σημείωσε κάποιος ενώ άλλος πρόσθεσε: «Τελικά είσαι το ταίρι της».


«Ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω… Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;” Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο» είχε δηλώσει στο «Πάμε Δανάη» η Βίκυ Σταυροπούλου.
