Αλέξανδρος Γεωργαντάς – Αυτός ήταν ο οδηγός που σκοτώθηκε στον αγώνα motocross στα Γιαννιτσά

5 Νοεμβρίου, 202112:54 ΜΜ
More videos

Ο Αλέξανδρος τραυματίστηκε θανάσιμα την 17η Οκτωβρίου ενώ ήταν έτοιμος να λάβει μέρος στους αγώνες πρωταθλήματος motocross στα Γιαννιτσά. Ήταν η κακιά στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής που επιχειρούσε να κάνει άλμα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην περίφραξη, με αποτέλεσμα να πλακώσει τον 27χρονο αλλά και έναν 16χρονο θεατή, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

  • Η τραγική είδηση του χαμού του Αλέξανδρου προκάλεσε θλίψη στα Γιαννιτσά αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Συντετριμμένοι οι φίλοι του, τον αποχαιρετούν με μηνύματα.

«Θέλω να μιλήσω αλλά δεν βγαίνει λέξη! Από την αρχή ήξερα ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση αλλά πίστευα! Δυστυχώς. Καλό παράδεισο αγόρι μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ να είσαι σίγουρος!» έγραψε ένας φίλος του

Ένας άλλος αναφέρει: «Έφυγε δυστυχώς πολύ νωρίς ο νεαρός Αλέξανδρος Γεωργαντάς από τους πιο συμπαθητικούς οδηγούς, πάντα με το χαμόγελο και ένα από τα καλύτερα νέα ταλέντα του motocross στην Πιερία και την Ελλάδα ! Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια!». 

«Καλό παράδεισο! Καλό ταξίδι πρωταθλητή» γράφει κάποιος άλλος.

«Κρίμα… Κρίμα… Κρίμα… Καλό παράδεισο Αλέξη.. Δύναμη και κουράγιο στη οικογένεια.. Για τον τόσο άδικο χαμό..» γράφει ένας άλλος φίλος του.

 

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News