Ακρωτηριασμένοι βετεράνοι ποζάρουν περήφανοι για τα σώματά τους

July 18, 2015 8:04 PM
More videos

Το πρώτο μοντέλο του φωτογράφου ήταν ο Άλεξ Μίνσκι, ένας Αμερικανός πεζοναύτης που έχασε το πόδι του λόγω έκρηξης βόμβας στο Αφγανιστάν το 2009

Ο Μάικλ Στόουκς, ένας ταλαντούχος φωτογράφος από την Καλιφόρνια, ακολούθησε μία τολμηρή νέα προσέγγιση στο νέο του πρότζεκτ, απεικονίζοντας ακρωτηριασμένους βετεράνους πολέμου ως «μοντέλα ημερολογίου» και αναδεικνύοντας τον εpωτισμό, τη δύναμη και την  σιγουριά που αποπνέουν.

Το πρώτο μοντέλο του φωτογράφου ήταν ο Άλεξ Μίνσκι, ένας Αμερικανός πεζοναύτης που έχασε το πόδι του λόγω έκρηξης βόμβας στο Αφγανιστάν το 2009. Μόλις είδαν το δυναμικό ύφος της δουλειάς του Στόουκς, και άλλοι βετεράνοι θέλησαν να συμμετέχουν στο πρότζεκτ, οι οποίοι δίσταζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή, φοβούμενοι ότι ίσως παρουσιαστούν σαν θύματα.

«Πολλοί μου δίνουν συγχαρητήρια γιατί δίνω πίσω σε αυτούς τους ανθρώπους την αυτοπεποίθησή τους. Αυτό δεν ισχύει. Έρχονται σε εμένα γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο», δήλωσε ο φωτογράφος για τη δουλειά του.

veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-2 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-3 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-4 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-5 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-6 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-7 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-10 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-11 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-12 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-14 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-15 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-17 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-18 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-19 veteran-amputees-hot-calendar-photoshoot-always-loyal-michael-stokes-20

Ακολουθήστε μας στο facebook: