Άγριος καβγάς στο κέντρο του Λονδίνου με μπουνιές και ζώνες μεταξύ οδηγών

3 Ιουλίου, 20172:43 ΜΜ

Σε ένα δρόμο του Νοτιοανατολικού Λονδίνου, ξέσπασε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα σε έναν οδηγό φορτηγού και έναν οδηγό αυτοκινήτου. Οι δύο άνδρες επιτίθονταν με γροθιές αλλά και με τη ζώνη του παντελονιού, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους.

Το βίντεο δείχνει έναν γεροδεμένο άνδρα να χτυπά σκληρά και επανειλημμένα κάποιον μέσα από το ανοιχτό παράθυρο ενός αμαξιού. Το φορτηγό του βρίσκεται ακριβώς πίσω από το αμάξι του άνδρα και το σκηνικό απαθανατίστηκε από τους διερχόμενους οδηγούς.

Το θύμα, είναι ένας άνδρας που βγαίνοντας από το αμάξι του, δέχεται τα χτυπήματα του γεροδεμένου οδηγού. Μη μπορώντας να αντεπιτεθεί ανάλογα, βγάζει τη ζώνη που φορούσε στο παντελόνι του, ώστε να τη χρησιμοποιήσει.

Ωστόσο, ο οδηγός του φορτηγού ήταν τόσο εξοργισμένος, που η ζώνη δεν τον αποθάρρυνε από το να συνεχίσει την επίθεσή του, επαναλαμβάνοντας τα χτυπήματα. Ο καβγάς συνεχίζεται προς τα μεταλλικά κάγκελα και το πεζοδρόμιο, επιστρέφοντας και πάλι στο δρόμο και διακόπτοντας την κυκλοφορία.

Ένας άγριος καβγάς ξέσπασε στο Νοτιοανατολικό Λονδίνο, στη μέση του δρόμου, από έναν θυμωμένο οδηγό φορτηγού και έναν οδηγό αυτοκινήτου.

Ένας ποδηλάτης προσέγγισε τους άνδρες και μπήκε ανάμεσά τους για να προσπαθήσει να ηρεμήσει την κατάσταση.

Μετά από μια μικρή διακοπή, οι άνδρες συνέχισαν το διαπληκτισμό τους και στο τέλος ο μεγαλόσωμος οδηγός ανέβηκε στο φορτηγό του. Η αστυνομία δήλωσε πως κλήθηκε στο σημείο αλλά όταν έφτασε, οι άνδρες είχαν ήδη αποχωρήσει.

Ο οδηγός με την πράσινη μπλούζα βγαίνει από το αυτοκίνητο, βγάζει τη ζώνη του και χτυπά τον άλλον άνδρα. Ωστόσο, εκείνος αποτρέπει τα χτυπήματα.

Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε ότι κλήθηκαν για τη διαταραχή που αφορούσε δύο οδηγούς, αλλά κατά την άφιξή τους κανείς δεν αναγγέλθηκε. «Οι αξιωματικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην περιοχή, αλλά δεν υπήρχε ίχνος των εμπλεκόμενων ατόμων», αναφέρουν.

Ωστόσο, ο μεγαλόσωμος άνδρας επιτίθεται ξανά και σπρώχνει τον άλλον οδηγό προς τα κάγκελα.

Στο διαδίκτυο, μετά την προβολή του βίντεο, πολλοί άνθρωποι σχολίασαν πως πρόκειται για ρατσιστική επίθεση, μιας και οι δύο άνδρες είχαν διαφορετικό χρώμα δέρματος. Ωστόσο, κάποιος άνδρας με το όνομα Σάιμον Μπόνσκι, έγραψε: «Δεν έχει σημασία το χρώμα του δέρματος, αυτό ισχύει για τους ρατσιστές. Όταν είσαι μικρόσωμος, δεν ξεκινάς καβγά με έναν πιο μεγαλόσωμο άνδρα. Το κλειδί είναι οι διαφορές βάρους.»

Ο καβγάς συνεχίστηκε στο δρόμο, μέχρι που οι δύο άνδρες φάνηκε να συνομιλούν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον καβγά ανάμεσα στους δύο άνδρες.

[DailyMail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News