Άγρια ομορφιά: Οι ολόγuμνες φωτογραφίες της πιο «στριμμένης» παίκτριας του Νext Top Model

21 Οκτωβρίου, 20182:38 ΜΜ
More videos

Οι παίκτριες του «GNTM» μπορεί να χωρίζονται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες υπάρχουν όμως και ανάμεσα στις επαγγελματίες κάποιες παίκτριες πολύ πιο προχωρημένες στον χώρο της μόδας, με περισσότερες εμπειρίες και κατακτήσεις.

Η Μικαέλα είναι αναμφισβήτητα μία από αυτές, με διακρίσεις σε μεγάλους διαγωνισμούς ομορφιάς (Μις Ελλάς και Miss Europe) και δουλειές στο εξωτερικό, την ίδια ώρα που κάποιες από τις αντιπάλους της στο παιχνίδι δείχνουν να μην ξέρουν ούτε το απλό περπάτημα του μοντέλου.

Η Μικαέλα μαζί με την Εύη και την Μέγκι έχουν φτιάξει την κλίκα που όλες οι άλλες φοβούνται. Την «τριάδα της φωτιάς» που οι άλλες υποψήφιες τρέμουν.
Η ξανθιά όμως παίκτρια είναι… φωτιά και σε άλλους τομείς, όχι μόνο στη συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι, αλλά και στο εκρηκτικό ταμπεραμέντο της όταν βρίσκεται απέναντι από τον φακό.

Ειδικά όταν βρίσκεται ολόγuμνη, ο φακός φαίνεται εpωτευμένος μαζί της. Και όχι μόνο ο φακός, όπως θα μπορέσετε να εξακριβώσετε από τις αισθησιακές φωτογραφίες της πριν δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News