Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΑγγελική Νικολούλη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του γιου της μετά την τελευταία εκπομπή...

Αγγελική Νικολούλη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του γιου της μετά την τελευταία εκπομπή του «Φως στο Τούνελ»

Ο γιος της Αγγελική Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στην μητέρα του, μετά την τελευταία εκπομπή του «Φως στο Τούνελ», με την υπόθεση της Πάτρας.

Στην κορυφή βρίσκεται η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ιδιαίτερα από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η αστυνομική ρεπόρτερ που έχει ρίξει φως σε πολύ σκοτεινές υποθέσεις, καθημερινά δίνει τη δική της «μάχη», για να καταφέρει να συλλέξει πληροφορίες για την υπόθεση, η οποία έχει μετατραπεί σε απόλυτο θρίλερ.

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης, παρακολουθώντας την πορεία της μητέρας του όλα αυτά τα χρόνια, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποθεώνοντάς την για τη δουλειά της. Ο ίδιος, ανάρτησε δυο φωτογραφίες της Αγγελικής Νικολούλη, μία από το σήμερα, και μία από την αρχή της καριέρας της, και της συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

Τα πιο σημαντικά