Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
διάφοραΑυτός ο φωτογράφος αποδεικνύει, ότι κάθε φωτογραφία μπορεί να μετατραπεί σε αριστούργημα.

Αυτός ο φωτογράφος αποδεικνύει, ότι κάθε φωτογραφία μπορεί να μετατραπεί σε αριστούργημα.

Το να βγάλεις μια ωραία φωτογραφία δεν είναι εύκολο. Το να βγάλεις μια καταπληκτική φωτογραφία είναι ακόμα δυσκολότερο. Και το να βγάλεις μια απίστευτη φωτογραφία είναι αδύνατο. Όμως, χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας κάθε φωτογραφία μπορεί να μετατραπεί σε έργο τέχνης. Σήμερα, το Photoshop είναι αναπόσπαστο εργαλείο δουλειάς για τους φωτογράφους και τους γραφίστες.

O Peter Stewart είναι ένας διεθνούς φήμης φωτογράφος με χιλιάδες θαυμαστές. Επίσης, είναι και μάγος του Photoshop, που δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες, χρησιμοποιώντας μια τεχνική, που ονομάζεται παρένθεση πολλαπλής έκθεσης. Αυτό του επιτρέπει να κρατάει τα στοιχεία που ξεχωρίζουν σε κάθε φωτογραφία και στην συνέχεια να τα επεξεργάζεται όπως αυτό επιθυμεί. Ο φωτογράφος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες πριν και μετά την επεξεργασία, που δείχνουν πως το ρετούς μπορεί να μετατρέψει την οποιαδήποτε φωτογραφία σε έργο τέχνης.

“Μου αρέσει να προσεγγίζω τις ψηφιακές φωτογραφίες με την έννοια του σουρεαλιστικού και του φανταστικού”, λέει ο  Stewart. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτές οι φωτογραφίες σκοπό έχουν να δείξουν τις πολλές δυνατότητες και την δύναμη που έχει το Photoshop.

Δείτε παρακάτω τις εντυπωσιακές φωτογραφίες αυτού του πολύ ταλαντούχου φωτογράφου και πάρτε ιδέες.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Peter Stewart500pxInstagram

Τα πιο σημαντικά