Αυτοδίδακτος φωτογράφος βρήκε ένα μοναδικό τρόπο για να βγάλει φωτογραφίες γάμου.

25 Απριλίου, 20165:31 ΜΜ
More videos

Ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε ακούσει το όνομα του φωτογράφου Peter Adams-Shawn που έγινε γνωστός λόγω του είδους των φωτογραφιών του. Συνήθιζε να απαθανατίζει αντικείμενα και ανθρώπους στην αντανάκλαση του ματιού ενώ τώρα ασχολείται με φωτογραφίες γάμου απαθανατίζοντας διάφορες στιγμές μέσω της αντανάκλασης στα δαχτυλίδια των αρραβώνων και τις βέρες. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτός ο τρόπος είναι πολύ δύσκολος. Αυτές οι λήψεις ονομάζονται «Ringscapes» και ο Adams πειραματίζεται σε αυτό από το 2012.

«Το έργο εξελίχθηκε αρκετά κατά τους δύο τελευταίους μήνες σε πολύ πιο δύσκολες συνθέσεις.» δήλωσε στο peta Pixel ενώ συμπλήρωσε σε μια άλλη συνέντευξή του στο Epoch Times: «Κατάλαβα κάποια στιγμή πως οι λήψεις με αντανακλάσεις στα δαχτυλίδια θα είναι πολύ κοινές οπότε αποφάσισα πως έπρεπε να ωθήσω λίγο περισσότερο τα πράγματα.»

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του πρωτότυπου φωτογράφου; Μερικές φήμες λένε πως ο ίδιος πειραματίζεται με λήψη φωτογραφιών που θα αντανακλώνται πάνω σε φούσκες σαπουνιού. Σίγουρα πρόκειται για κάτι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον και την προσοχή του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη: memoriesoftomorrow.net

Δείτε παρακάτω μερικές όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες που έβγαλε ο Adams.

ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-32-1 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-32 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-31-1 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-35 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-30-1 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-29 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-28 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-27 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-26 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-25 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-24 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-34 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-23 ring-reflection-wedding-photography-ringscapes-peter-adams-11a

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News