Αυτό το σκυλάκι ράτσας παγκ είναι ίσως το μικρότερο σκυλάκι στο κόσμο!

28 Μαΐου, 20152:56 ΜΜ

Υπάρχουν εκατοντάδες σκυλιά στον κόσμο, που το κάθε ένα έχει κάτι το ξεχωριστό είτε στη συμπεριφορά, είτε στην εμφάνιση  του.

Παρακάτω θα δείτε την Pip, μια γλυκύτατη σκυλίτσα της ράτσας pug, που σίγουρα είναι αξιολάτρευτη εξαιτίας του μικροσκοπικού της μεγέθους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και σίγουρα θα τη βρείτε μοναδική.

Η Pip ζυγίζει περίπου 450 γραμμάτια και το ύψος της είναι σχεδόν 10 εκατοστά.

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο και έχει άλλα 3 αδέρφια, όμως ήταν η μοναδική που είχε λυκόστομα και το μισό μέγεθος από τα άλλα νεογέννητα κουτάβια.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν τόσο μικροσκοπική. Πρέπει να είναι το μικρότερο pug στην Βρετανία αν όχι και στον κόσμο» δήλωσε στην Daily Mail ο ιδιοκτήτης της Pip, ο Joanne Astley από το Dudley του West Midlands.

«Μπορεί να έχει αναπτύξει μια υπέροχη προσωπικότητα αλλά δεν θα λέγαμε το ίδιο για το μέγεθός της.»

«Οι άνθρωποι σταματούν στο δρόμο και την κοιτούν. Δεν πιστεύουν πως είναι αληθινή και την περνούν για παιχνίδι.» συμπληρώνει.

Οι κτηνίατροι, λένε πως είναι απολύτως υγιής, εκτός από το πρόβλημα στον ουρανίσκο της που της προκάλεσε κρίσεις πνευμονίας.

Πλέον η Pip, είναι 4 μηνών αλλά έχει το μισό μέγεθος από ότι τα άλλα καθαρόαιμα pug. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την ίδια καθώς είναι ικανή να αντιμετωπίσει σκυλιά κάθε είδους με το θάρρος της.

Όταν ο ιδιοκτήτης της, την βγάζει βόλτα στο πάρκο, την κρατά συχνά σε μια τσάντα. «Είναι τόσο γλυκιά» δήλωσε ο ίδιος!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News