Αυτό το φωτογραφικό πρότζεκτ δείχνει το πως θέλουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.

17 Απριλίου, 2016 2:11 ΜΜ
More videos

Οι άνθρωποι έχουν μια τάση να θέλουν και την ίδια στιγμή να φοβούνται την αλλαγή. Με την πρόοδο τεχνολογία εμφανίστηκε η σπουδαία ευκαιρία να αλλάξουμε την εμφάνισή μας χωρίς όμως να ανησυχούμε για τις συνέπειες.

Με την βοήθεια εξειδικευμένων γραφιστών, μπορούμε να πειραματιστούμε με την εξωτερική εμφάνισή μας: να φτιάξουμε πανέμορφα χτενίσματα ή ακόμα και να αλλάξουμε το χρώμα του δέρματος μας. Πολλές φορές αλλάζοντας αυτές τις ατέλειες μας, συνειδητοποιούμε πως μαζί με τις ατέλειές μας χάνουμε την ατομικότητα μας και εμφανίζεται ένα εντελώς διαφορετικό άτομο.

Για χάρη ενός φωτογραφικού πρότζεκτ προσκαλέστηκαν 13 γενναία άτομα, που δεν φοβήθηκαν να εκμυστηρευτούν  στους γραφίστες τις αλλαγές που θα ήθελαν να κάνουν στους εαυτούς τους και τους ζήτησαν να τις υλοποιήσουν.

Σας παρουσιάζουμε τα  αποτελέσματα του φωτογραφικού πρότζεκτ και σας προσκαλούμε  βρείτε τις διαφορές.

5

Πωλίνα: « Πάντα ήθελα να έχω πιο στενά μάγουλα, πιο μεγάλα χείλη, το χρώμα του δέρματος μου να ήταν πιο σκούρο και φυσικά τα μαλλιά μου να ήταν πιο πυκνά. Πιστεύω πως θα ήμουν πιο όμορφη έτσι!»

7

Αλεξάντρ: «Θα ήθελα να είχα ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα δέρματος και να μην έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου.»

10Καμίλα: «Θα ήθελα να έχω πιο πυκνά μαλλιά για να κρύψω το ψηλό μέτωπό μου. Θα ήθελα να έχω πράσινα σμαραγδένια μάτια για να κάνουν αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά μου, επίσης θα ήθελα να έχω μικρότερα μάγουλα.»

6

Αντρέι: «Τον τελευταίο καιρό αναρωτιέμαι αν πρέπει να αφήσω τα γένια μου να μεγαλώσουν και άλλο;»

12

Άννα: «Θα ήθελα να έχω πράσινα μάτια, πιο πυκνά μαλλιά, πιο μεγάλα χείλη, πιο λεπτή μύτη και ομοιόμορφο χρώμα δέρματος. Θα ήταν υπέροχο εάν μπορούσα να απαλλαγώ από τις ρυτίδες στο λαιμό και στο πρόσωπό μου.»

9

Ρεγκίνα: «Έχω την περιέργεια να δω, πως θα ήταν το πρόσωπό μου εάν τα χείλη μου ήταν πιο μεγάλα και το σχήμα του προσώπου μου γινόταν πιο οβάλ. Επίσης θα ήθελα να έχω πιο πυκνά μαλλιά, όπως άλλωστε είναι και το όνειρο κάθε γυναίκας!»

8

Ολέσια: «Έχω την περιέργεια να δω, πως θα ήμουν εάν το πρόσωπό μου είχε πιο οβάλ σχήμα και είχα διαφορετικό χρώμα μαλλιών.»

11

Ινακέντιι: «Δεν μου αρέσει που πετάνε τα αυτιά μου και θα ήθελα κάπως να τα διορθώσω. Επίσης το αριστερό μου μάτι μου φαίνεται πως είναι μεγαλύτερο συγκριτικά με το δεξί. Ξέρω πως δεν υπάρχουν τελείως συμμετρικά πρόσωπα, αλλά θα ήθελα στην περίπτωσή μου να μην είναι τόσο αισθητή η διαφορά.»

3

΄Ελενα: «Πάντα ήθελα να μοιάσω στον πατέρα μου. Θα ήθελα το σχήμα του προσώπου μου να είναι πιο οβάλ, πιο ανοιχτά μαλλιά και γαλάζια μάτια.»

2

Καρίνα: «Πάντα ήθελα το χρώμα των ματιών μου να ήταν πιο ανοιχτό, για παράδειγμα να ήταν  γκρι ή πράσινα. Επίσης ζήτησα από τον γραφίστα να μου διορθώσει κάποιες ατέλειες στην επιδερμίδα μου.»

13

Άσκαρ: «Από τα παιδικά μου χρόνια διάβαζα ιστορίες με Βίκινγκς και τις περιπέτειες τους και πάντα πίστευα πως η δύναμή τους κρύβεται στη γενειάδα τους και πάντα ήθελα να αποκτήσω και εγώ μια πυκνή γενειάδα.»

1

Φάνης: «Έχω την περιέργεια να δω πως θα ήμουν, αν δεν πετούσαν τόσο πολύ τα αυτιά μου και αν αποκτούσα πράσινα μάτια.»

4

Ντινάρα: «Όταν με ρώτησαν: «Τι θα θέλατε να αλλάξετε πάνω σας;» – απάντησα: «Απολύτως τίποτα, αγαπώ τον εαυτό μου, όπως είναι!». Αλλά μετά μου εμφανίστηκε η περιέργεια να δω πως θα ήμουν αν είχα άλλο χρώμα ματιών. Πάντα ήθελα να δω πως θα ήμουν με πράσινα ή γαλάζια μάτια, πως θα ήταν τα μαλλιά μου αν ήταν ελαφρώς πιο ανοιχτά και το πρόσωπό μου λίγο πιο λεπτό. Κάπως έτσι και ξεδιπλώθηκε η γυναικεία μου φαντασία πάνω στο θέμα της ιδανικής εμφάνισης.»