Αυτό το κούρεμα πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες χωρίς εξαίρεση

Απρίλιος 27, 2017 6:51 ΜΜ
More videos

Όταν πρόκειται να επιλέξουμε το κατάλληλο κούρεμα, μπορεί να χαθούμε ανάμεσα στις τόσες επιλογές και παραλλαγές κουρεμάτων που υπάρχουν. Ευτυχώς, όμως υπάρχει ένα κούρεμα που πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως και δεν είναι άλλο από το καρέ (Bob).

Δείτε παρακάτω μερικές εκδοχές του κουρέματος και επιλέξτε την αγαπημένη σας.

Κοντό καρέ (Bob)

© imago/Italy Photo Press/EAST NEWS   © Rodrigo Reyes Marin/AFLO/EAST NEWS

Για κορίτσια με μικρά και κοριτσίστικα πρόσωπα, όπως η Έμμα Στόουν και η Μιράντα Κερ. Επίσης, με ένα ελαφρύ φιλάρισμα μπορεί να δείχνει ακόμα πιο ωραίο.

© Retna/Photoshot/REPORTER   © LFI/Photoshot/REPORTER

Μια άλλη δημοφιλής εκδοχή είναι αυτή με πιο μακριά μαλλιά κοντά στο πρόσωπο και πιο κοντά πίσω, όπως η Κίρα Νάιτλι. Ιδανικό κούρεμα για όσες γυναίκες έχουν λεπτή τρίχα και δεν θέλουν να περνάνε πολλές ώρες για να φτιάχνουν τα μαλλιά τους.

Φιλαριστό καρέ

© NPA/The Grosby Group/EAST NEWS   © Jordan Strauss/Invision/AP/Fotolink

Το φιλάρισμα θα δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά και θα τονώσει τα καλά χαρακτηριστικά σας. Ιδανικό κούρεμα για όσες γυναίκες έχουν γωνίες στο πρόσωπο ή έντονο πιγούνι, όπως η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς.

Μακρύ καρέ (Bob)

© AFP/EAST NEWS   © Visual Press Agency/EAST NEWS

Ιδανικό κούρεμα για όσες γυναίκες είναι αναποφάσιστες, γιατί ακόμα και αν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα τα μαλλιά σας θα επανέλθουν στο προηγούμενο μήκος τους πολύ γρήγορα.

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμα εκδοχές του κουρέματος και πάρτε ιδέες:

Ακολουθήστε μας στο facebook: