Αυτό είναι το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου και βρίσκεται πολύ κοντά στην Ελλάδα

17 Δεκεμβρίου, 2017 9:43 ΠΜ
More videos

Το Mriya Resort & Spa κέρδισε το βραβείο για πρώτη φορά με τους ανταγωνιστές του στην συγκεκριμένη κατηγορία να είναι τα Atlantis The Palm στο Ντουμπάι, το Casa de Campo στη Δομινικανή Δημοκρατία, το ιταλικό Forte Village Resort και το Hyatt Regency Sharm El Sheikh Resort στην Αίγυπτο.

Ως το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου βραβεύτηκε το Mriya Resort & Spa στην Κριμαία στην Σεβαστούπολη κερδίζοντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία θέρετρα για ψυχαγωγία στα World Travel Awards.

Το ξενοδοχείο της Κριμαίας άνοιξε το 2014 κι απέχει 30 χιλιόμετρα από τη Γιάλτα. Διαθέτει 422 δωμάτια και βίλες σε περίπου 270.000 τετραγωνικά μέτρα.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, στόχος είναι να χτιστεί εντός του ένα οινοποιείο μαζί με μια σχολή γευσιγνωσίας καθώς κι ένα τυροκομείο, ώστε τα αγαθά να περνούν από την παραγωγή στην κατανάλωση.

Tο ξενοδοχείο είανι ήδη γνωστό τους λάτρεις της πολυτελούς διαμονής. Οι πληρότητές του πέρυσι άγγιξαν το 80%, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της μονάδας, Grant Babasyan.

Σύμφωνα με την Booking.com, ένα δωμάτιο στο εν λόγω ξενοδοχείο κοστίζει περίπου 200 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Μοναδικός ιδιοκτήτης του θερέτρου είναι η Sberbank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, η οποία για την κατασκευή του δαπάνησε περί τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

[insider] [cosmo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: