Αυτή η έφηβη αγόρασε ένα σπίτι 12.000 δολαρίων και το μετέτρεψε σε επένδυση ακινήτων.

4 Αυγούστου, 2016 7:03 ΜΜ
More videos

Δεν σκέφτονται όλα τα παιδιά στην εφηβεία τους να μαζέψουν χρήματα για το μέλλον τους. Οι περισσότεροι έφηβοι συνήθως μαζεύουν ρούχα για να αγοράσουν ρούχα ή κινητό. Στην πραγματικότητα, σπάνια ακούμε για εφήβους, που δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να πάρουν ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο ή ένα χωράφι.

Η Γουίλοου Τούφανο είναι ένα από αυτά τα παιδιά. Δεν είναι κόρη κάποιου επιχειρηματία ή διάσημου. Είναι απλά ένα πολύ έξυπνο και φιλόδοξο κορίτσι.

Η Γουίλοου αγόρασε σπίτι, όταν ήταν 14 ετών.

1

Chana Joffe-Walt / NPR

Η μητέρα της, Σάνον, είναι μεσίτρια. Όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση, πολλά από τα σπίτια στην Φλόριντα έμειναν απούλητα. Η Σάνον άρχισε να δουλεύει με επενδυτές που έψαχναν για φθηνά και απούλητα σπίτια. Κάποιες φορές, η Γουίλοου πήγαινε μαζί της.

Μια μέρα, η Γουίλοου είδε ένα σπίτι γεμάτο πολύτιμα αντικείμενα και σκέφτηκε πως θα μπορούσε να βοηθήσει τους επενδυτές να το πουλήσουν. Πούλησε όλα τα αντικείμενα του σπιτιού και συνέχισε να κάνει το ίδιο με άλλα σπίτι. Άρχισε να βγάζει 500 δολάρια τον μήνα τα περισσότερα από τα οποία τα αποταμίευε.

Μετά, η μητέρα της Γουίλοου βρήκε ένα σπίτι με δυο δωμάτια, που κάποτε στοίχιζε 100.000 δολάρια. Δημοπρατήθηκε για 12.000 δολάρια.

Έχοντας αποταμιεύσει ήδη 6.000 δολάρια, τα έδωσε για προκαταβολή και ζήτησε από την μητέρα της να βάλει τα υπόλοιπα. Τελικά, αγόρασαν το σπίτι.

2

The Ellen Show/ YouTube

3

Shannon Moore

Η Γουίλοου σκοπεύει να ξεπληρώσει την μητέρα της, όταν κλείσει τα 18 και να έχει μόνο το όνομά της στους τίτλους ιδιοκτησίας.

4

Shannon Moore

Η ιστορία της Γουίλοου εντυπωσίασε την διάσημη παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις, η οποία δώρισε 10.000 δολάρια στην μικρή και την οικογένειά της, για να κάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις στο σπίτι.

5

Shannon Moore

6

Shannon Moore

7

Shannon Moore

Όλη η οικογένεια βοήθησε στην ανακαίνιση του σπιτιού, μέχρι που….

8

Shannon Moore

Η δουλειά ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

9

The Ellen Show/ YouTube

Βέβαια, η Γουίλοου δεν σταμάτησε εδώ. Νοίκιασε το σπίτι σε ένα ζευγάρι για 700 δολάρια τον μήνα.

10

Chana Joffe-Walt/NPR

Και αγόρασε άλλο ένα σπίτι.

11

Shannon Moore

Αυτό της κόστισε 17.500 δολάρια και σκοπεύει να το φτιάξει και να το νοικιάσει, όπως και το προηγούμενο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: