Αδυνατισμένη, στα μαύρα, με ψηλά το κεφάλι: Στον ανακριτή η Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

20 Ιουλίου, 2022 12:46 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, υπό άκρα μυστικότητα, για να απολογηθεί για μια νέα κατηγορία, την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Η 33χρονη μητέρα μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια, στις 8:20 το πρωί και λίγο πριν από τις 10:30 πήρε ξανά το δρόμο της επιστροφής στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα, το πρωί.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στην ανακρίτρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με το κεφάλι ψηλά αυτή τη φορά.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Γιώργο Νούλη, ο οποίος έκρινε πως το επεισόδιο που οδήγησε σε τετραπληγία το κοριτσάκι ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας και δεν οφειλόταν σε παθολογικά αιτία.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει και πάλι να δολοφονήσει την 9χρονη Τζωρτζίνα και μάλιστα μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός αποδίδει την καρδιακή ανακοπή, που υπέστη η 9χρονη μέσα στο νοσοκομείο, σε εξωτερική επέμβαση και δη από τη μητέρα της, αλλά το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε, χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών, που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.