Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε την Τετάρτη στο OPEN. Μέσα σε όλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην ομορφιά καθώς και το μόντελινγκ της σημερινής αλλά και της χρυσής δεκαετίας των 90s.
Ο Στέλιος Νιάκαρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ομορφιά είναι μέσα μας. Όμορφος νιώθω συχνά πυκνά αλλά σίγουρα δεν νιώθω καθημερινά. Στα 15 μου δούλεψα σε βουλκανιζατέρ για να βγάζωτο χαρτζιλίκι μου και πάντα δουλεύω γιανα περνάω καλά. Τότε ένιωσα τέλεια και ξέρω να αλλάζω και λάστιχο. Ένας άνδρας είναι καλό να είναι πολυμήχανος και πολυπράγμων, να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».
«Η γυναίκα κρατάει το σπίτι και ο άντρας είναι αυτός ο κυνηγός που λέμε. Για να είσαι ένας σωστός κυνηγός, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα όπλο. Το όπλο την σήμερον ημέρα δεν είναι το δίκανο. Σήμερα οπλισμένος είσαι όταν έχεις όσα περισσότερα εφόδια και γνώσεις μπορείς».
Δείτε το βίντεο:
