Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Πόλεμος» για Μαυρίδη & Τανιμανίδη: Η ατάκα-φωτιά του Γιώργου για τον γάμο...

«Πόλεμος» για Μαυρίδη & Τανιμανίδη: Η ατάκα-φωτιά του Γιώργου για τον γάμο του Σάκη

Στη Σίφνο παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο ο Σάκης Τανιμανίδης την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, με πολλούς καλούς φίλους και συνεργάτες να δίνουν το «παρών» στο Μυστήριο και τη λαμπερή δεξίωση που ακολούθησε.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Μαυρίδης βρισκόταν στη Χαλκιδική απολαμβάνοντας τη θάλασσα με τον αγαπημένο του σκύλο, τη Μόλυ, ανεβάζοντας παράλληλα φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Έτσι, δεν γλίτωσε τις… απορίες του κοινού του. Follower του έσπευσε να τονίσει πως ο Γιώργος δεν κλήθηκε στον γάμο του πάλαι ποτέ αγαπημένου του φίλου με τον οποίο διέγραψαν λαμπρή πορεία στην ελληνική τηλεόραση, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καλά τόσα χρόνια συνεργάτες και συνδημιουργοί στο world party και δεν σε κάλεσε ούτε εσένα ούτε τα υπόλοιπα παιδιά στο γάμο…απαράδεκτο…άρα ούτε κάνει τυπικές σχέσεις έχετε πλέον…».

Η απάντηση του Μαυρίδη; «Να είναι καλά και ευτυχισμένος, αυτό μετράει».

Οι φίλοι του Γιώργου δεν άργησαν να ξεκινήσουν να ρίχνουν τα βέλη τους στον παρουσιαστή του «Survivor» με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

«Δεν σας ξέρουμε προσωπικά αλλά δείχνατε πραγματικοί φίλοι… Αυτό αγαπήσαμε στο world party… Την παρέα σας, την τρέλα σας… Κρίμα… Χωρίς να ξέρουμε τι συνέβη, νομίζω ότι μάλλον ο Σάκης τα σκάτεψε… Όπως κ να ‘χει είσαι συμπαθέστατος και βγάζεις μια αυθεντικότητα… Να σαι καλά!» και «Απαράδεκτος ο Σάκης με τους τάχα φίλους του έχει καινούργιους τώρα», ήταν μόνο μερικά από όσα γράφτηκαν.

Ο Μαυρίδης, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι πράγματι ο Τανιμανίδης δεν τον κάλεσε στον γάμο του.
«Δεν με κάλεσε κανείς και πουθενά. Καλή συνέχεια φίλε», σχολίασε χαρακτηριστικά σε όσα του έγραφε follower του.

dailymedia 2018245 111854 867358

dailymedia 2018245 111857 151468

 

Τα πιο σημαντικά