81χρονη αεροσυνοδός αρνείται να πάρει σύνταξη και συνεχίζει να πετά στον αέρα

23 Δεκεμβρίου, 2017 5:14 ΜΜ
More videos

Η πτήση 2160 των αμερικανικών αερογραμμών μόλις προσγειώθηκε στην Ουάσινγκτον από την Βοστόνη και η 81χρονη Μπετ Νας βοηθά τους επιβάτες να αποβιβαστούν. Εκείνοι την αγκαλιάζουν, βγάζουν φωτογραφίες μαζί της και την ευχαριστούν.

Μετά από 6 δεκαετίες που διασχίζει τον ουρανό ως αεροσυνοδός η 81χρονη γυναίκα έχει ακόμα εκπληκτικό στυλ, ενέργεια και ένα συνεχές χαμόγελο. Ωστόσο, έχει χάσει ένα πράγμα: την ανωνυμία της.

Μετά από 60 χρόνια στον αέρα, η Μπετ έχει γίνει διάσημη στον χώρο της και δικαίως.

Η Μπετ μιλάει με τον κυβερνήτη λίγο πριν την αποβίβαση.

Σε αυτή την φωτογραφία από την προσωπική συλλογή της Μπετ Νας η ίδια ποζάρει με την στολή της αεροσυνοδού πριν από πολλά χρόνια.

Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την νομοθεσία, οι πιλότοι πρέπει να αποσύρονται στα 65 τους, αλλά δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για τις αεροσυνοδούς.

“Ξεκινάω την μέρα μου στις 2.10 π.μ. Έχω 2 ξυπνητήρια και όταν χτυπήσουν δεν μένω ξαπλωμένη, αλλά σηκώνομαι αμέσως”, αναφέρει η Νας.

Στο σπίτι πρέπει να ετοιμάσει φαγητό για τον μοναχογιό της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και ο οποίος θα την περιμένει να γυρίσει.

Η Νας ελέγχει τις θέσεις των επιβατών για ξεχασμένα αντικείμενα λίγο μετά την αποβίβαση από την καθημερινή της πτήση από Βοστόνη.

Η Νας στον διάδρομο του αεροδρομίου μετά την αποβίβαση του αεροπλάνου.

“Δεν θα δουλεύω μέχρι τα 90 μου”, ανέφερε η Νας. Όσον αφορά το θέμα της συνταξιοδότησης υποστηρίζει ότι δεν θέλει να το σκέφτεται.

Η Μπετ Νας στις 31 Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 82.

[dailymail]