64χρονη με κopμί 25ρας: Η μυστική δίαιτα της Άννας Βίσση για να μη παίρνει κιλά και να διατηρεί άψογη σιλουέτα

11 Ιουνίου, 2022 10:40 ΜΜ
More videos

Άννα Βίσση στα 64 της διαθέτει κορμί που πολλές νεότερες γυναίκες θα ζήλευαν και αυτό οφείλεται στη διατροφή που κάνει, σε συνδυασμό με τη γυμναστική.

Είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια προσέχει πολύ την διατροφή της και κάνει καθημερινή γυμναστική ειδική για σύσφιξη και ενδυνάμωση.

Μετά από μάχη με την βουλιμία στο παρελθόν, η Άννα Βίσση ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, στην οποία πρέπει να τρώει το πολύ 1300 θερμίδες, προκειμένου να έχει απώλεια βάρους, αλλά και να μη στερείται τα βασικά. Τις αρχές αυτές στηρίζει η δίαιτα fire fat.

Η fire fat δίαιτα που ακολουθεί η Άννα Βίσση
Η fire fat δίαιτα είναι μια δίαιτα ελεγχόμενων θερμίδων με 3 γεύματα και 2 σνακ ημερησίως. Κατά μέσο όρο παρέχει 1.315 θερμίδες, 24% από πρωτεΐνες, 30% από λιπαρά και 46% από υδατάνθρακες. Επίσης παρέχει ημερησίως γύρω στα 40 γραμμ. φυτικών ινών και 4320 μονάδες αντιοξειδωτικής προστασίας (ORAC).

Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η μειωμένη ενεργειακή πρόσληψη. Πρόσληψη ποιοτικών θερμίδων. Συνδυασμοί τροφίμων με χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο (GL) και υψηλή μεταγευματική θερμογένεση (TEF). Διατηρεί υψηλή την ενεργητικότητα, δεν προκαλεί πείνα ή αδυναμία. Ευνοεί και επιταχύνει την απώλεια σωματικού λίπους, προστατεύει τη μυϊκή μάζα.

Θα πρέπει ν’ αποφεύγεται σε λήψη φαρμάκων, ορμονικές διαταραχές, προβλήματα θυρεοειδή, αμηνόρροια, πεπτικές ενοχλήσεις, προβλήματα υγείας, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, παχυσαρκία (δείκτης μάζας σώματος πάνω από 29,9 kg/m2).

Η σκληρή γυμναστική της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσσση, εκτός από τις φωνητικές της ικανότητες, έχει καταφέρει να τους κρατήσει όλους άφωνους και με το σώμα της που διατηρεί πάντα σε φόρμα και ποτέ δεν ξεφεύγει και όπως φαίνεται δεν υπάρχουν μέρες «παρασπονδίας» και χαλάρωσης.

Ακόμα και το Πάσχα, η Άννα Βίσση επέλεξε να μείνει σταθερή στο πρόγραμμά της και να κάνει κανονικά τη γυμναστική της, δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Ιnstagram από την ώρα της προπόνησης μαζί με τον γυμναστή της, Βαγγέλη Λογοθέτη.