40 αξιολάτρευτα μωρά τσιντσιλά που θα σας κλέψουν την καρδιά

Ιανουάριος 7, 2017 1:14 ΜΜ
More videos

Τα τσιντσιλά είναι τρωκτικά της οικογένειας των τσιντσιλιδών. Είναι μικρά σε μέγεθος και εμφανισιακά μοιάζουν με λαγό. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στους χρωματισμούς τους, όπως γκρι-ασημί ή καφέ, με το τρίχωμά τους να είναι λεπτό και μαλακό σαν μετάξι, αλλά τόσο πυκνό, που αποτρέπει την επιβίωση παρασίτων, όπως οι ψύλλοι.

Είναι από τα πιο όμορφα και χαριτωμένα κατοικίδια, όμως είναι εκ φύσεως νευρικά και πολλές φορές δεν τους αρέσει να τα αγγίζουν. Είναι άοσμα και ήσυχα, με το μόνο θόρυβο που προκαλούν, να είναι μερικές κραυγές. Η περιποίησή τους είναι απλή και ανέξοδη. Αν δεν έχετε χώρο στο σπίτι και αναζητάτε κατοικίδιο, είναι μία πολύ καλή επιλογή!

Τα τσιντσιλά είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο γλυκά ζώα. Με την φουντωτή ουρά, τα μικροσκοπικά αφτιά, τα μακριά μουστάκια και το αξιολάτρευτο τρίχωμά τους, τα μικρά αυτά πλάσματα μπορούν να σε κάνουν να αναφωνήσεις γλυκά, “ωωωωωω”. Θεωρείται ακόμη και πως το τρίχωμά τους είναι το απαλότερο των θηλαστικών ξηράς!

Για να μοιραστούμε την ομορφιά των υπέροχων αυτών τρωκτικών, σας παρουσιάζουμε μία λίστα με αξιολάτρευτα μωρά τσιντσιλά. Προσέξτε όμως, γιατί δε θέλουμε να πάθετε κάτι από την υπερ-αξιολατρευτοσύνη τους!

zverek4me,zverek4me

zverek4me

Silhouette-sun

Silhouette-sun

Ironarnie

waldflucht™

justinluv

_Banzaii. Photography

PLUS HANTAO GE,PLUS HANTAO GE

63s3

zverek4me

chintubehd

chintubehd

polkat

Shutterbug0629

Ekaterina Salamaikina

Sachsen-chins,Sachsen-chin

Xvii.DixSept.17

chintubehd

Eriline03

chintubehd

baibaitj

xVampyreQueenx

Sofi Scavone

tenshinokane

tess hall

chintubehd,chintubehd

Dakeyrias

fallingx

Michelle Tribe,Michelle Tribe

LumpyLemon

lilstarfoxx

Pei Ketron

zverek4me,zverek4me

chintubehd

ChinchiladaBFP

ChinTubeHD

filmnueng_chinchilla

Mikhail Plaksin

irishcolor

[Wikipedia]

Ακολουθήστε μας στο facebook: