Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διάφορα29χρονος έστειλε μία selfie από την κρεβατοκάμαρα στην κοπέλα του – Αυτό...

29χρονος έστειλε μία selfie από την κρεβατοκάμαρα στην κοπέλα του – Αυτό που παρατήρησε στην φωτογραφία την έκανε να έρθει σε επαφή μαζί του το συντομότερο

Σοκαριστική ιστορία

Ένας 29χρονος έστειλε μία selfie από την κρεβατοκάμαρα στην κοπέλα του και αυτό που παρατήρησε στην φωτογραφία την έκανε να έρθει σε επαφή μαζί του το συντομότερο.

Όταν η Melinda έφυγε για μια βδομάδα με τις φίλες της, άφησε τον George μόνο στο σπίτι. Ή μάλλον έτσι νόμιζε. Όταν εκείνος της έστειλε μία selfie από την κρεβατοκάμαρα, η Melinda αμέσως παρατήρησε κάτι περίεργο στη φωτογραφία. Όταν το είδε προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του το συντομότερο. Ο George δεν είχε ιδέα τι μόλις είχε κάνει.

Δεν είχε καν κοιτάξει τη φωτογραφία πριν τη στείλει. Όλοι ήταν στο πλευρό της Melinda. Ο George είχε κοκκινίσει όταν είδε τα μηνύματα και τη φωτογραφία που είχε στείλει. “Τι είναι αυτό κάτω από το κρεβάτι μας;”, ρώτησε η Melinda. Τι να έκρυβε ο άνδρας και δεν ήθελε να το ξέρει η κοπέλα του;

Κάνοντας ένα διάλειμμα

Για πρώτη φορά από τότε που γνωρίσθηκαν θα περνούσαν μια βδομάδα χωριστά ο ένας από τον άλλον. Τον τελευταίο καιρό οι καβγάδες ήταν όλο και πιο συχνοί. Έτσι σκέφτηκαν πώς ίσως λίγος χρόνος ήταν αυτό που χρειάζονταν.

Η Melinda πήγε το ταξίδι της και άφησε τον George μόνο του στο σπίτι. Όμως, όσο πλησίαζε το ταξίδι εκείνος συμπεριφερόταν περίεργα. Μήπως δεν ήταν έτοιμος να κάτσει μόνος του ή μήπως ήταν κάτι άλλο πέρα από αυτό; Δεν ήταν σίγουρη αλλά έπρεπε να κάνει το ταξίδι. Την επόμενη μέρα έφυγε λίγο ανήσυχη.

Λίγος χρόνος μακριά μπορεί να έκανε καλό και στην επιστροφή να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Έτσι ήλπιζε. Το αρχικό σχέδιο ήταν να μην έχουν καμία επαφή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όμως η Melinda είχε την επιθυμία να στείλει μήνυμα στον George και να δει απλώς το πρόσωπο του, με την ελπίδα εκείνος να είναι πρόθυμος να της στείλει έστω μία φωτογραφία.

Όπως παλιά

Προς ευχάριστη έκπληξη, ο George ήταν ανοιχτός να στείλει και αυτός μηνύματα. Του είχε λείψει το κορίτσι του. Μπορεί αυτές τις λίγες μέρες μακριά να επαναφέρουν το ζευγάρι όπως ήταν παλιά; Η Melinda πετούσε από τη χαρά της. Τα μηνύματα συνεχίστηκαν για μια δυο μέρες. Ο George της έστελνε πολλές φωτογραφίες, αλλά χωρίς να δείξει το πρόσωπο του. Η Melinda του ζήτησε με ωραίο τρόπο και χαριτολογώντας να της στείλει μερικές και εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι.

Έστελνε selfies από όλο το σπίτι και καθώς περπατούσε έβγαζε φωτογραφίες χωρίς να δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Η Melinda κοιτούσε της εικόνες και ένιωθε πόσο τυχερή είναι που έχει τέτοιον άνδρα. Όλα ήταν τέλεια, όταν σε μια selfie στην κρεβατοκάμαρα ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματα

Η Melinda κοίταξε τη φωτογραφία πολλές φορές για να επιβεβαιώσει αυτό που είχε δει στην αρχή. Κάτι έβγαινε έξω από το κρεβάτι και τώρα ανησυχούσε τι ήταν αυτό. Θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε και προσπάθησε να το αφήσει. Πήρε μερικές βαθιές ανάσες, όμως όταν ζήτησε από το αγόρι της, να της πει αυτό που είδε, εκείνος σταμάτησε να της απαντάει στα μηνύματα.

Δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις. Ήξερε ότι κάτι συνέβαινε και το άγχος της μεγάλωσε. Τι της έκρυβε ο George; Υπήρχε πραγματικά κάποιος κάτω από το κρεβάτι; Έπρεπε να μάθει. Όταν η Melinda άφησε για πρώτη φορά μόνο του τον George για να περάσουν λίγο καιρό χωριστά, εκείνος ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Του άρεσε η ιδέα της ελευθερίας, καθώς τον τελευταίο καιρό ένιωθε πώς τον έπνιγε η σχέση του.

Τα περίεργα μηνύματα

Η προετοιμασία για το ταξίδι δεν είχε απρόοπτα. Μία μέρα πριν την αναχώρηση της Melinda ο George έλαβε κάτι περίεργα μηνύματα. Σίγουρα δεν ήταν αυτό που ήλπιζε λίγο πριν αρχίσει το ταξίδι της κοπέλας του. Προσπάθησε να μη δείξει τα μηνύματα φοβούμενος μην το μάθει η Melinda. Προς έκπληξη του εκείνη δεν είπε τίποτα και συνέχισε την προετοιμασία.

Τις πρώτες μέρες στο σπίτι ο George ήθελε να ξεχάσει τα μηνύματα που έλαβε. Ήθελε να τα βγάλει από το μυαλό του. Δεν ήθελε να απαντήσει και ήταν λάθος από μέρους του. Όταν μετά από λίγες μέρες η Melinda άρχισε να επικοινωνεί μαζί του ένιωσε μια ανακούφιση. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Αυτό σήμαινε ότι της έλειψε έστω λίγο.

Το χτύπημα της πόρτας τη νύχτα

Η επικοινωνία με τη Melinda είχε κάνει θαύματα. Είχε επαναφέρει τον George και ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό που συνέβαινε. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο George ξύπνησε μετά από ένα δυνατό χτύπημα της εξώπορτας. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και σκέφτηκε: “Μπορεί να είναι αυτή; Δε θα έμενε στα μηνύματα αυτή τη φορά. Μπορεί να είναι η Melinda και να άλλαξε γνώμη και να γύρισε από το ταξίδι”.

Δεν ήταν κανείς

Κατευθύνθηκε νευρικά προς την εξώπορτα. Ήξερε μέσα του ότι θα έπρεπε να την είχε αγνοήσει, αλλά ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Έπρεπε να μάθει τι συνέβαινε. Κατέβηκε τις σκάλες και αφού πήρε μια βαθιά ανάσα, άνοιξε την πόρτα. Προς μεγάλη του έκπληξη δεν υπήρχε κανείς. Ίσως, να το είχε φανταστεί ή μπορεί να ήταν κάποια κόλπα των μικρών παιδιών που έπαιζαν στη γειτονιά. Ίσως, να ήταν κάποιο όνειρο. Ανέβηκε πάλι τις σκάλες και πήγε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί.

Βρήκε ανοιχτό το παράθυρο

Όταν έφτασε πάλι πίσω στο δωμάτιο του, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να κλείσει το παράθυρο. Έκανε πολύ κρύο. Όμως, δε θυμόταν να το είχε αφήσει ανοιχτό. Νύσταζε πάρα πολύ και ένιωθε κουρασμένος. Ο George προσπάθησε να κοιμηθεί αλλά για κάποιον λόγο δεν τα κατάφερε. Συνήθως, όταν ήταν κουρασμένος κοιμόταν αμέσως, αλλά εκείνη τη μέρα αυτό φαινόταν δύσκολο. Ίσως, ήταν επειδή πετάχτηκε τόσο απότομα από το κρεβάτι. Ίσως, να ήταν αυτό το περίεργο συναίσθημα με το παράθυρο.

Ξύπνησε γεμάτος ενέργεια

Ότι κι αν ήταν τελικά κατάφερε να κοιμηθεί. Το πρωί ξύπνησε γεμάτος ενέργεια και χωρίς καμία ανησυχία. Δε σκεφτόταν τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ. Ο ήλιος έλαμπε έξω, τα πουλάκια κελαηδούσαν και όλα φαινόντουσαν χαρούμενα. Το πρώτο μήνυμα της ημέρας ήταν από τη Melinda και αυτό ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Όλο το πρωί επικοινωνούσε μαζί της. Η σχέση του φαινόταν να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Όμως, δεν είχε ιδέα τι θα συμβεί στη συνέχεια. Θα άλλαζε η χαρούμενη διάθεση του;

Είναι λίγο ζηλιάρης

Από τότε που άρχισαν να επικοινωνούν ξανά, η Melinda του έστελνε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της. Ήταν πολύ ωραίες οι εικόνες και εκείνος άρχισε να ζηλεύει λίγο. Δε διασκέδαζε μόνος του στο σπίτι όσο εκείνη. Η Melinda ήταν στον ήλιο και στην παραλία και εκείνος είχε κολλήσει στο κρύο μέσα στο σπίτι. Όμως, προσπάθησε να είναι υποστηρικτικός. Η Melinda είχε μια υπέροχη ιδέα και εκείνος έπρεπε να την αφήσει να το διασκεδάσει όσο ήθελε.

Άρχισε να της στέλνει φωτογραφίες

Η Melinda ζήτησε από τον George να της στείλει μερικές φωτογραφίες και αυτός. Ήθελε να δει λίγο το πρόσωπο του ακόμα και αν ήταν μόνος του στο σπίτι. Ο George δεν της χάλασε το χατίρι. Αποφάσισε να το διασκεδάσει λίγο και αυτός. Άρχισε να βγάζει μερικές selfies από όλο το σπίτι και να τις στέλνει στην κοπέλα του. Κάποιες ήταν αστείες, άλλες ήταν λίγο ανόητες, αλλά το διασκέδαζε και αυτός. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει.

Έστειλε τις φωτογραφίες όλες μαζί

Μόλις τελείωσε με τις λήψεις των φωτογραφιών, τις έστειλε όλες μαζί στη Melinda και ξάπλωσε μπροστά στην τηλεόραση. Είχε διασκεδάσει πάρα πολύ και είχε βγάλει πολλές εικόνες. Δεν τις κοίταξε καν πριν τις στείλει και αυτό ίσως ήταν το λάθος του. Στη συνέχεια περίμενε να απαντήσει η Melinda και να του στείλει κάποιο αστείο ή χαρούμενο σχόλιο. Σίγουρα δεν ήταν προετοιμασμένος για τα μηνύματα που θα λάβει ως απάντηση στις φωτογραφίες που έστειλε. Πώς θα μπορούσε να ξέρει τι θα έβλεπε η Melinda; Άλλωστε είχε τραβήξει μερικές τυχαίες χωρίς να τις κοιτάξει καν.

Ανησύχησαν μαζί

Η Melinda είχε επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη φωτογραφία. Αυτή που είχε τραβήξει το αγόρι της από την κρεβατοκάμαρα. Φαινόταν να ανησυχεί πολύ για αυτό που είχε δει. Όταν ο George είδε τα μηνύματα της, γύρισε στο κινητό του για να κοιτάξει τη φωτογραφία που του έλεγε. Ήξερε ποιο ήταν το πρόβλημα. Στο βάθος της εικόνας, κάτι έβγαινε κάτω από το κρεβάτι. Έμοιαζε σαν μαλλί και τώρα ο George ανησυχούσε ακόμα περισσότερο. Φοβήθηκε μήπως ήταν κάποιος μαζί του στο σπίτι.

Δείτε επίσης:  Φλόριντα: Toξικoμανείς καρχαρίες… τρώνε πακέτα κoκαΐνης πoυ πετoύν oι λαθρέμπoρoι στη θάλασσα

Τα πόδια του άρχισαν να τρέμουν

Άφησε το τηλέφωνο στο τραπέζι και σηκώθηκε από τον καναπέ με τα πόδια του να τρέμουν. Έπρεπε να το ερευνήσει και δεν ήταν ακόμα σίγουρος. Στην πραγματικότητα είχε ένα κακό προαίσθημα ότι κάποιος ήταν μέσα στο σπίτι μαζί του. Όπως ανέβαινε τις σκάλες για την κρεβατοκάμαρα άρχισε να σκέφτεται. Αναρωτήθηκε αν όλοι οι φόβοι του είχαν αποδειχθεί σωστοί. Μήπως ήταν λίγο παράλογος και δεν ήταν τίποτα;

Το προηγούμενο βράδυ

Θυμήθηκε τα μηνύματα που είχε λάβει πριν το ταξίδι της Melinda. Το χτύπημα της πόρτα μέσα στη νύχτα το προηγούμενο βράδυ. Το ανοιχτό παράθυρο όταν γύρισε πίσω στο δωμάτιο. Όλα αυτά άρχισαν να βγάζουν νόημα. Έπρεπε να είναι εδώ. Μάλλον, ήταν μέσα στο σπίτι. Ο George ανέβηκε αθόρυβα τις σκάλες και προχώρησε στο διάδρομο. Άνοιξε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και δεν είδε τα μαλλιά που φαινόντουσαν στη φωτογραφία. Κάτι μυστήριο συνέβαινε.

Ψάχνοντας στο δωμάτιο

Η καρδιά του χτύπησε δυνατά όταν κοίταξε κάτω από το κρεβάτι. Δεν υπήρχε τίποτα. Τίποτα που θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό που είχε δει αυτός και η Melinda στη φωτογραφία. Όμως είχαν δίκιο. Έπρεπε να καταλάβει που είναι. Δεν ήταν κάτω από το κρεβάτι αλλά που ήταν; Άρχισε να ψάχνει όλο το δωμάτιο. Τις ντουλάπες, πίσω από τις πόρτες, ακόμα και στα συρτάρια. Έψαξε παντού για ένα σημάδι, αλλά δε βρήκε τίποτα. Καθώς έψαχνε άκουσε το τηλέφωνο στο κάτω όροφο. Η Melinda ήταν που τηλεφωνούσε καθώς είχε ταραχτεί και ήθελε να επικοινωνήσει μαζί του. Έτσι, κατευθύνθηκε προς τις σκάλες.

Το παρελθόν

Ο George κατέβαινε τρέχοντας τις σκάλες για να πάρει το τηλέφωνο αλλά σταμάτησε απότομα. Κάποιος άλλος είχε σηκώσει το τηλέφωνο του και μιλούσε με τη Melinda. Η διαίσθηση του ήταν σωστή. Ήταν πραγματικά κάποιος μαζί του και τώρα τον κοιτούσε επίμονα. Λίγο καιρό πριν γνωρίσει ο George τη Melinda, έβγαινε με ένα άλλο κορίτσι που λεγόταν Tamica. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι, αλλά δεν ταίριαζε ο χαρακτήρας της με αυτόν του George. Τελικά, χώρισε μαζί της και μετά γνώρισε τη Melinda. Όμως, η ιστορία με αυτή την κοπέλα δε θα τελείωνε έτσι εύκολα.

Ήταν ακόμα ερωτευμένη

Η Tamica δεν είχε συγχωρέσει ποτέ τον George ούτε τη Melinda. Ήταν ακόμα ερωτευμένη μαζί του και για χρόνια μετά τον χωρισμό της ήθελε να τα ξανά βρουν. Είχε αρνηθεί να τον αφήσει μόνο του, με τον George να αναγκάζεται να ασχοληθεί πολλές φορές μαζί της μετά τον χωρισμό. Στην πραγματικότητα είχε αναγκαστεί να πάει σε δικηγόρο για να πάρει αποστάσεις από την Tamica γιατί δεν τον άφηνε ήσυχο. Είχε προσπαθήσει να το κρύψει από τη Melinda, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει. Η Tamica ήταν εκείνη τη στιγμή στο σαλόνι και μιλούσε με τη Melinda, λέγοντας της να μείνει μακριά από τον George.

Κατάφερε να τη διώξει

Ο George κατάφερε να αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια της και της ζήτησε να φύγει αμέσως από το σπίτι. Της είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Ευτυχώς, η Tamica συμφώνησε, όμως του είπε ότι θα επιστρέψει για να είναι μαζί για πάντα. Του επισήμανε ότι είναι γραφτό να είναι μαζί. Όταν η Tamica έφυγε, γρήγορα ο George τηλεφώνησε στη Melinda και της είπε τα πάντα. Της είπε ότι η Tamica βρισκόταν στο σπίτι και τις αποστάσεις που είχε πάρει. Η Melinda ήταν σοκαρισμένη με όλα αυτά που της είχε κρύψει το αγόρι της. Ήξερε λίγα πράγματα για την Tamica, αλλά δεν ήξερε όλα αυτά που είχαν συμβεί στο παρελθόν.

Μια κανονική ζωή

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει σε άλλη πολιτεία. Φαινόταν ότι αυτό θα ήταν το τέλος της Tamica, καθώς δεν είχε τα χρήματα για να τους ακολουθήσει μέχρι εκεί. Δεν υπήρχαν άλλες ανησυχίες. Τουλάχιστον, ήταν σίγουροι ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πήγαιναν καλά στη σχέση τους. Πέρα από την Tamica, όλη η εμπειρία των διακοπών πήγε πολύ καλά. Το ζευγάρι ανανεώθηκε και ήταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, σχεδίαζαν τον γάμο τους!

Τα πιο σημαντικά