27χρονη Βρετανίδα δημοπρατεί την παρθενιά της για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση

8 Νοεμβρίου, 2017 9:14 ΠΜ
More videos

Σε δημοπρασία έβαλε την παρθενιά της η 26χρονη Τζασμίν από τη Βρετανία προκειμένου όπως λέει να συγκεντρώσει χρήματα για να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

Η Τζασμίν που ζει στο Λονδίνο έβαλε την «αγγελία» σε διάσημη ιστοσελίδα για συνοδούς με την ελπίδα ότι τελικά θα καταφέρει να συγκεντρώσει ένα σεβαστό ποσό.

Το μεγαλύτερο «χτύπημα» μέχρι στιγμής είναι 90.000 λίρες με την 26χρονη να ελπίζει ότι η τελική τιμή θα είναι υψηλότερη.

Μιλώντας σε βρετανικά ΜΜΕ η Τζασμίν υποστήριξε ότι οι γονείς της συμφωνούν ότι η ιδέα που είχε να βάλει σε δημοπρασία την αγνότητά της ήταν καλή αντί να περιμένει τον κατάλληλο άνδρα.

«Θα ήθελα να περιμένω για τον ιδανικό αλλά δεν μπορώ άλλο. Οπότε διάλεξα έναν άλλο τρόπο που θα με κάνει χαρούμενη. Είμαι σίγουρη για την επιλογή μου» δήλωσε η 26χρονη.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας, ο 27χρονος Γερμανός Γιαν Ζιακομπέλσκι, υποστηρίζει ότι διαθέτει πιστοποιητικά γιατρού για την αγνότητα της Τζασμίν, που εκτιμάται ότι είναι η πρώτη Βρετανίδα που αποφασίζει μια τέτοια κίνηση.

Στην περιγραφή που κάνει για τον εαυτό της η Τζασμίν λέει ότι είναι 1,76μ., ζυγίζει 52 κιλά, τα στήθη της είναι φυσικά, αγαπά τα ταξίδια και τις ταινίες, λατρεύει τα τριαντάφυλλα και το αγαπημένο άρωμά της είναι το Γκούτσι ή το Βερσάτσε.

[cinderella] [dailymail] [thema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: