25η Μαρτίου – Νάξος: Μαθήτρια παρέλασε μόνη της για την εθνική επέτειο

25 Μαρτίου, 2022 11:48 ΜΜ
More videos

Μια διαφορετική διάσταση έδωσε στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου ο παραλιακός οικισμός του Απόλλωνα Νάξου, καθώς στην παρέλαση το παρών έδωσε μόνο μια μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο δεν πάει ακόμα στο σχολείο.

Η παρέλαση έγινε κανονικά και η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε σε αυτόν τον οικισμό της Νάξου με όλες τις τιμές. Σύμφωνα με το naxostimes.gr, η Εφραιμίνα, η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, κράτησε την ελληνική σημαία και παρέλασε μπροστά στους συγχωριανούς της ενώ τη συνοδεύει η μικρή Ιωάννα, που ακόμα δεν πάει σχολείο.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις βρέθηκε φέτος και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Ευδοκία Κατσάνη, η οποία απέδωσε τιμές στο μνημείο των ηρώων ενώ η μαθήτρια κατέθεσε στεφάνι.

Tο δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Δείτε το βίντεο: