25χρονος ξόδεψε 30.000 ευρώ για να μεταμορφωθεί σε «διαστημικό ξωτικό»

12 Ιουλίου, 201812:06 ΠΜ

Αυτός ο άντρας έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάζει με “διαστημικό ξωτικό” θέλει οι γιατροί να του φτιάξουν μια μύτη που “δεν μοιάζει καθόλου ανθρώπινη.”

Ο 25χρονος Λουίς Παντρον συναντήθηκε με τους γιατρούς Πολ Νασίφ και Τέρρι Ντούμπροου για τις ανάγκες του ριάλιτι παιχνιδιού Botched, επειδή πιστεύει ότι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να του φτιάξουν την μύτη ξωτικού που θέλει.

“Συγκεκριμένα επικεντρώνω την μεταμόρφωσή μου σε διαστημικά ξωτικά. Τα ξωτικά είναι μαχητές της αγάπης και του φωτός και προστατεύουν την γη από τους κακούς εξωγήινους”, ανέφερε ο 25χρονος.

Δείτε το βίντεο

Ο Λούις πιστεύει ότι τα ξωτικά είναι χλωμά, με μεγάλα μάτια, διακριτικά χαρακτηριστικά και μακριά, άσπρα μαλλιά.

“Είναι το είδος της ομορφιάς που θέλω να έχω”, ανέφερε.

Ο Λούις έπαθε εμμονή με τον κόσμο των ξωτικών, επειδή ήταν θύμα εκφοβισμού όταν ήταν μικρός. Σταδιακά η προσοχή του στράφηκε στην ολοκληρωτική μεταμόρφωσή του σε ξωτικό.

Για να το πετύχει αυτό έχει κάνει ολική αποτρίχωση σώματος, μπότοξ, λεύκανση δέρματος για να εξαφανίσει τις φακίδες του και πολλές πλαστικές επεμβάσεις.

Ο Λούις έχει μια συλλογή από 500 χρωματιστούς φακούς επαφής σε απίστευτα χρώματα, όπως μαύρους για να μοιάζει με δαίμονα ή λευκούς για να μοιάζει με άγγελο.

Ο Λούις έκανε ρινοπλαστική και λιποαναρρόφηση γνάθου ταυτόχρονα.

Τώρα, θέλει να αποκτήσει μια “τέλεια, μικρή και διαστημικά ξωτική μύτη” για να ταιριάζει με το υπόλοιπο πρόσωπό του.

“Θέλω η μύτη μου να γίνει πιο μικρή και το σαγόνι μου πιο μικρό και συμμετρικό. Θέλω να εκπληρώσω τα όνειρά μου και να πετύχω τον στόχο μου”, ανέφερε ο 25χρονος.

“Δεν αστειεύομαι όταν λέω ότι θέλω να γίνω ξωτικό”, πρόσθεσε.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News