21χρονη ιερόδουλη πυροβόλησε πελάτη της στο κεφάλι δύο φορές γιατί δεν έκανε καλό στοματικό έρωτα

10 Νοεμβρίου, 20176:12 ΜΜ
More videos

Μια ιερόδουλη κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε έναν άνδρα στο κεφάλι δύο φορές επειδή έκανε στοματικό έρωτα με λάθος τρόπο και δεν ήξερε πώς να του το πει.

Ο 36χρονος άνδρας επέζησε από θαύμα, μετά την επίθεση στο σπίτι του στο Έβερετ της Ουάσιγκτον στις 24 Οκτωβρίου.

Από τότε η αστυνομία συνέλαβε τη Μαρίσα Γουόλεν, μια 21χρονη ιερόδουλη που λένε ότι πήγε στο σπίτι του αρκετές φορές.

Η κοπέλα φώναζε καθώς εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες την Πέμπτη.

Ένα πιθανό έγγραφο αιτίου που κατατέθηκε από την αστυνομία για τη σύλληψη της γυναίκας, είπε ότι ήταν μια «χωρίς συναισθήματα, ψυχρή και υπολογιστική» ιερόδουλη.

Η ιερόδουλη Μαρίσα Γουόλεν, 21 ετών, κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε έναν άνδρα στο κεφάλι δύο φορές, επειδή της έκανε στοματικό έρωτα με λάθος τρόπο και δεν ήξερε τι να του πει.

Αφού φέρεται ότι τον πυροβόλησε, η Γουόλεν λέγεται ότι έκλεψε το πορτοφόλι του άνδρα και χρησιμοποίησε τις πιστωτικές του κάρτες.

«Τελικά είπε ότι πυροβόλησε (το θύμα) δύο φορές στο κεφάλι γιατί της έκανε με λάθος τρόπο στοματικό έρωτα και δεν ήξερε πώς να του το πει, αναφέρει το έγγραφο σύμφωνα με το My Everett News στην Ουάσινγκτον.

Αφού τον πυροβόλησε, η Γουόλεν λέγεται ότι έκλεψε το πορτοφόλι του άνδρα και χρησιμοποίησε τις πιστωτικές του κάρτες.

Η αστυνομία λέει ότι δαπάνησε 12.000 δολάρια από τα χρήματά του πριν τη σύλληψή της.

Ο άνθρωπος βρέθηκε ξύπνιος αλλά δεν ανταποκρινόταν στο σπίτι του, στις 24 Οκτωβρίου αφού πυροβολήθηκε. Παραμένει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Γουόλεν ομολόγησε το έγκλημα της όταν βρέθηκε υπό κράτηση.

Είναι κατηγορούμενη για επίθεση πρώτου βαθμού, ληστείας πρώτου βαθμού και κλοπής ταυτότητας  πρώτου βαθμού και η εγγύηση της έχει οριστεί στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Η αστυνομία λέει ότι τους είπε να έρθει σε επαφή με έναν άλλον πελάτη της για να την βγάλουν έξω, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμα.

Ο άνθρωπος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, αλλά εξακολουθεί να ζει στο σπίτι του στο Έβερετ, Ουάσινγκτον, στις 26 Οκτωβρίου, αφού πυροβολήθηκε δύο φορές στο κεφάλι. Η αστυνομία λέει ότι δέχτηκε επίθεση από μια πόpνη που τον επισκέπτονταν τακτικά

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News