2015: Eρωτικές και επαγγελματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

3 Ιανουαρίου, 2015 5:10 ΜΜ
More videos

Ο Κρόνος μας βοήθησε ως τώρα να περιορίσουμε το εγώ μας και μας έμαθε να μοιραζόμαστε, μας δίδαξε την αλληλεγγύη.

Διώξαμε από τη ζωή μας κάθε τι άχρηστο και βρήκαμε το απαραίτητο θάρρος για να επιστρέψουμε στα ιδανικά μας, στην αλήθεια, στη δικαιοσύνη.

Χάρη στο Δία, θα γίνουμε περισσότερο διορατικοί.

Ο Ποσειδώνας αυξάνει την συμπάθειά μας προς τους λιγότερο ευνοημένους και τονώνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς την ανάγκη μας για ειρήνη, ηρεμία και ενότητα. Μας βοηθάει να κινηθούμε ενάντια στη βία και την επιθετικότητα με μόνο όπλο την αγάπη.

ΚΡΙΟΣ

ΤΑΞΙΔΕΨΕ….

Αλλαγή δουλειάς, μετάλλαξη, μετακόμιση…. Ουρανός-Πλούτωνας θα μπορούσαν να φέρουν το Μάρτιο (αφορά τις γεννημένες τον Απρίλιο) σημαντικές αλλαγές στην καριέρα ή την προσωπική σου ζωή. Μαζί τους, 3 χρόνια τώρα, κατάφερες να απομακρυνθείς από οτιδήποτε άχρηστο και να ανακαλύψεις μέσα σου έναν ανύποπτο πλούτο.

Ήρθε ο καιρός να τον αξιοποιήσεις. Ο Κρόνος, αυτή τη χρονιά, σε καλεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Φύγε, ταξίδεψε, ενδιαφέρσου περισσότερο για τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα… Πήγαινε εκεί που δεν έχεις πάει ποτέ! Αυτή θα είναι η ευχαρίστηση και η χαρά σου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Έρωτας

Θα γοητέψεις, θα έχεις καλή διάθεση και θα λάμπεις ως το τέλος του καλοκαιριού. Ένα πάθος θα μπορούσε να σε ταξιδέψει, μια απρόβλεπτη συνάντηση να φέρει ανατροπές (Ιούνιο-Ιούλιο), ένα ταξίδι να αποτελέσει το αλατοπίπερο της σχέσης σου (τέλος Δεκεμβρίου)!

Εργασία

Η δουλειά σου σού δίνει όλο και πιο μεγάλη ικανοποίηση από τα μέσα Αυγούστου. Να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου από τέλος Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου. Πρόσεχε την υγεία σου (χαλάρωση, σπορ, καλή διατροφή…) για να μπορέσεις να προσπεράσεις πιο εύκολα κάθε δυσκολία!

TIP: Ερωτικό ενδιαφέρον προς τον αγαπημένο σου (ως το καλοκαίρι) και έντονες δηλώσεις (Ιούνιο, Ιούλιο). Οι προσπάθειές σου ανταμείβονται (Μάρτιο, Απρίλιο). Να υπολογίζεις μια επαγγελματική επιτυχία (από τον Αύγουστο ως τον Δεκέμβριο) και δες στενά μια πρόταση συνεργασίας (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΧΟΥ

Γνωρίζοντας τους άλλους, τα τελευταία δυο χρόνια, έμαθες περισσότερα για τον εαυτό σου. Προχώρησες με άλλους, συνεργάστηκες αλλά πρέπει ακόμα να κάνεις παραχωρήσεις, να αλλάξεις συμπεριφορές για να βρεις την αρμονία. Έχεις να διαχειριστείς κοινά αγαθά αλλά δεν έχεις πια τις ίδιες αξίες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου; Τα προβλήματα θα ρυθμιστούν. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να τα λύσεις. Με τον Δία, θα προσπαθήσεις να εδραιώσεις τα θεμέλιά σου για να αισθανθείς πιο ασφαλής. Ένα σπίτι όμορφα διακοσμημένο, μια αγαπημένη οικογένεια θα μπορούσαν να γίνουν η προτεραιότητά σου.

Έρωτας

Ο έρωτας εντείνεται από το καλοκαίρι. Χαρούμενες στιγμές με τον αγαπημένο σου θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης! Ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να γεννηθεί, ένα παιδί να έρθει στη ζωή σου…

Εργασία

Η τόνωση και ο ενθουσιασμός σου είναι ενέχυρα επιτυχίας τον Απρίλιο και το Μάιο. Μισείς τη ρουτίνα! Εμπνευσμένη από τον Ποσειδώνα, μπορεί να λανσάρεις νέα σχέδια και με τον Άρη, να τα προωθήσεις στην αρχή και το τέλος της χρονιάς.

ΤΙΡ : Θα αναγνωριστείς (Ιανουάριο). Βρίσκεσαι μέσα σε σχέδια και τα εκτελείς (Φεβρουάριο). Σημαδεύεις (Μάρτιο, Απρίλιο) και ανταμείβεσαι για ότι ολοκληρώνεις (Μάιο, Ιούνιο). Λατρεύεις τη διακόσμηση (όλο το καλοκαίρι), αγαπιέσαι (από το Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο), αντιστέκεσαι σε όλα (στο τέλος της χρονιάς).

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Εδώ και 14 χρόνια, ο Κρόνος σε βοήθησε να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου. Ο εαυτός σου ήταν η προτεραιότητα. Αυτό τελείωσε! Ξέρεις τώρα ποια είσαι, τι μπορείς ή τι δεν μπορείς να κάνεις. Ήρθε η ώρα να περάσεις από τεστ αντιμετωπίζοντας τους άλλους, κάνοντας συνεργασίες. Οι επιτυχίες και οι δυσκολίες θα σε πάνε μπροστά. Ένας γάμος, μια συνεργασία, ένας χωρισμός είναι πιθανά, νέες φιλίες δημιουργούνται. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου, με τον Πλούτωνα, ίσως περάσεις μια κρίση, ίσως αφήσεις πράγματα πίσω σου αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς.

Οι ρυθμοί σου ως το καλοκαίρι θα είναι γρήγοροι αλλά από τον Αύγουστο, θα θέλεις να ξεκουραστείς, να βάλεις στέρεες βάσεις για να αισθανθείς ασφαλής. Η οικογένεια θα είναι η προτεραιότητά σου. Είναι η στιγμή που θα δεσμευτείς με δουλειές, θα μετακομίσεις, θα αγοράσεις ένα ακίνητο ή θα αναλάβεις νέες οικογενειακές ευθύνες.

Έρωτας

Η ερωτική σου ζωή θα είναι λαμπερή, παθιασμένη, νευρική (Απρίλιο, Μάιο και Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

Εργασία

Ανανέωση δραστηριοτήτων (Ιανουάριος, Φεβρουάριος και αρχές καλοκαιριού). Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει! Άριστες ευκαιρίες τον Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Η τύχη σού χαμογελάει, αρέσεις (Απρίλιο, Μάιο). Σε στηρίζουν (όλο το καλοκαίρι). Ο έρωτας σε κοιτάει έντονα και λαίμαργα (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΡΑΣΗ!

Αγαπάς, αγαπιέσαι, δίνεις, λάμπεις…Εδώ και δυο χρόνια, ο Κρόνος σε συνόδευσε προς αυτή την κατεύθυνση. Έδωσες ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου, ασχολήθηκες με την εκπαίδευση των παιδιών σου ή δεσμεύτηκες πιο σοβαρά σε μια σχέση. Προτεραιότητά σου πλέον η δουλειά σου, η ευεξία και η υγεία σου! Μείνε πειθαρχημένη, βελτίωσε τον τρόπο εργασίας σου (αν έχεις γεννηθεί αρχές πρώτου δεκαημέρου κυρίως), κάνε περισσότερα σπορ, δώσε σημασία στη διατροφή σου, χαλάρωσε, κάνε γιόγκα… Θα είσαι σε φόρμα και θα καταφέρεις να φτάσεις πιο εύκολα στην πολυπόθητη κορυφή. Με τον Δία, μέχρι το καλοκαίρι, θα αυξήσεις τα αγαθά που διαθέτεις και θα αισθανθείς πιο ασφαλής. Από τα μέσα Αυγούστου, θα σε βοηθήσει να επικοινωνείς καλύτερα και να πουλάς τις ιδέες σου. Συναλλαγές και μετακινήσεις πολλαπλασιάζονται.

Έρωτας

Ο έρωτας σε ομορφαίνει (Μάιο, Ιούνιο). Σε τονώνει, σε κάνει παθιασμένη και κατακτητική (από Ιούνιο ως Αύγουστο). Θα είναι μαγνητικός και έντονος (τον Δεκέμβριο). Εποικοδομητικές οι συναντήσεις με τον αγαπημένο σου τον Νοέμβριο.

Εργασία

Τον Μάρτιο, αλλάζεις πορεία αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Άρπαξε καλές ευκαιρίες από Ιούνιο ως Οκτώβριο. Μια έντονη σχέση από τα μέσα Αυγούστου.
ΤΙΡ : Καλλιέργησε τη χαρά της μάθησης, ανέβα επίπεδο και ψάξε την αλήθεια. Ζεις έναν έρωτα πριν το καλοκαίρι. Ξεπερνάς τα εμπόδια που συναντάς (Ιούνιο, Ιούλιο).

 

 

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ

Με το Δία στο ζώδιό σου ως το καλοκαίρι, ο ενθουσιασμός σου θα είναι τονωτικός. Τίποτα δεν θα είναι πολύ ωραίο ή πολύ μεγάλο! Ανακαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό, οι ανάγκες σου αυξάνονται με σκοπό να εξερευνήσεις τον κόσμο και να αναπτυχθείς πνευματικά. Από τα μέσα Αυγούστου, θα επικεντρωθείς στις αξίες σου και θα εμπλουτιστείς, υλικά και διανοητικά. Πρόσεχε σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές! Δες στενά αυτά που διαθέτεις για να φτάσεις τους καθορισμένους στόχους σου. Ο Κρόνος σε βοήθησε να εδραιώσεις τα θεμέλιά σου τα δυο τελευταία χρόνια και σε απάλλαξε από ένα ασφυκτικό παρελθόν. Σε καλεί τώρα να αγαπήσεις και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου, να βγεις και να διασκεδάσεις περισσότερο. Θα σου αρέσει το νέο, η καινοτομία αν έχεις γεννηθεί ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαήμερο!

 

Έρωτας

Μια συνάντηση αρχές Μαρτίου ή τέλος Ιουνίου; Κάποιες μικρές ματαιώσεις αρχές Αυγούστου αλλά ηλιόλουστο το καλοκαίρι. Ένα πάθος μέσα Οκτωβρίου; Εκθαμβωτικό το τέλος του χρόνου!

ΕΡΓΑΣΙΑ

Αναγνώριση και επιτυχία (Μάρτιο, Απρίλιο). Νέα κατεύθυνση αρχές Μαΐου, μέσα Αυγούστου και Οκτωβρίου. Καλές ευκαιρίες παρουσιάζονται από το τέλος Αυγούστου ως το Δεκέμβριο.

ΤΙΡ : Είσαι ευτυχισμένη (Ιανουάριο, Φεβρουάριο). Ότι επιχειρείς αποδίδει καρπούς (Απρίλιο, Μάιο). Τι μαγνητισμός! Σπέρνεις τον όλεθρο (από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΡΙΞΕ ΑΓΚΥΡΑ

Ο Κρόνος σε βοήθησε τα τελευταία δυο χρόνια να δομήσεις τη σκέψη σου και να είσαι πιο ρεαλίστρια. Ανοίχτηκες σε νέα concept. Προσαρμόζεσαι καλύτερα στο περιβάλλον σου. Σε καλεί τώρα να ριζώσεις, να βάλεις στέρεες βάσεις στις οποίες θα πατήσεις: να δημιουργήσεις μια οικογένεια, να αγοράσεις το σπίτι των ονείρων σου, να βρεις τη θέση σου στην κοινωνία, να αναλύσεις ψυχολογικά το γενεαλογικό σου δέντρο για να μην επαναλάβεις τα λάθη των παππούδων σου αλλά κυρίως να μάθεις να μην στηρίζεσαι παρά μόνο στον εαυτό σου σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ο ερχομός, μέσα Αυγούστου, του Δία στο ζώδιό σου θα σου δώσει τη δύναμη και τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Θα αισθανθείς ικανή να αναποδογυρίσεις βουνά, θα προχωράς στη ζωή τραγουδώντας.

Έρωτας

Ηφαίστειο κάτω από τον παγετώνα στις αρχές της χρονιάς. Σοβαρές δεσμεύσεις τον Δεκέμβριο. Έντονοι έρωτες και σε πλήρη αναγέννηση ( αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο).

Εργασία

Τύχη (Απρίλιο, Μάιο). Ενισχυμένη εργασία (Μάιο, Ιούνιο) και ευνοημένες πρωτοβουλίες (από Σεπτέμβριο ως Νοέμβριο). Καλές ευκαιρίες (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Επωφελείσαι από μια απρόσμενη κληρονομιά (αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο), από μια πρόταση για ταξίδι ( Μάρτιο, Απρίλιο); Σε αγαπούν! Υποτάσσεσαι; Τέλος! Είσαι ο εαυτός σου. Η ζωή είναι ένα δώρο. Προχωράς (τέλος καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου)!

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σε κυνήγησαν πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Η κρίση είναι σε ισχύ! Η επόμενη και τελευταία τους συνάντηση, μέσα Μαρτίου, θα σε ταρακουνήσει (αν έχεις γεννηθεί κυρίως στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου) και το όφελός σου θα είναι μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Θα δεις με μια νέα ματιά τις σχέσεις σου και θα απορρίψεις ανάρμοστες συμπεριφορές, συνδεδεμένες με την παιδική σου ηλικία ή το παρελθόν. Θα γίνεις πιο δυνατή εσωτερικά και θα αναγεννηθείς.

Με το Δία, μέχρι το καλοκαίρι, θα λανσάρεις μεγάλα σχέδια και θα δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Οι φιλοδοξίες σου θα είναι πιο χαμηλών τόνων, το κρυφό ή η μεταφυσική θα γίνουν η νέα σου απασχόληση. Τα ερωτήματά σου για την ουσία της ζωής θα αποκτήσουν βάθος. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τις ιδέες σου και να τις μοιραστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Έρωτας

Παθιασμένοι έρωτες στις αρχές της χρονιάς, θορυβώδεις τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, τρυφεροί και αισθησιακοί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Εργασία

Πολλά σχέδια εξελίσσονται μέχρι το καλοκαίρι (κυρίως Ιανουάριο, Φεβρουάριο). Αλλά θα δυσκολευτείς να δεις προς τα που θα πας (μέσα Σεπτεμβρίου και τέλος Νοεμβρίου). Ανάγκη για ανεξαρτησία (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Ο Έρωτας είναι στα πόδια σου τον Ιανουάριο. Υπολόγισε στους φίλους σου (από Ιανουάριο ως Αύγουστο). Τύχη; Πίστεψέ την γιατί εσύ θα την προκαλέσεις (Μάιο, Ιούνιο). Η ελευθερία σου; Την κερδίζεις (αρχές καλοκαιριού).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Το νέο ξεκίνημα που έκανες με τον Κρόνο απαιτούσε θυσίες. Χρειάστηκε, εδώ και δυο χρόνια, να κάνεις ξεκαθαρίσματα με οτιδήποτε σε έπνιγε. Ανώφελες υποχρεώσεις και τοξικές σχέσεις! Θέλεις κάποια πράγματα να παρακινούν την ύπαρξή σου και να σε προχωράνε μπροστά; Θα κάνεις τα πάντα αυτή τη χρονιά για να τα καταφέρεις.

Ευκαιρίες στην καριέρα θα παρουσιαστούν πριν το καλοκαίρι, νέες φιλίες θα δημιουργηθούν, μεγάλα σχέδια θα κάνεις από τα μέσα Αυγούστου. Αν έχεις γεννηθεί από τις 5 ως τις 13 Νοεμβρίου, θα οριοθετήσεις ξανά τις δραστηριότητές σου ή θα απελευθερωθείς από μια μη ικανοποιητική καθημερινότητα.

Έρωτας

Τρυφεροί και ρομαντικοί οι έρωτές σου όλη τη χρονιά! Η λίμπιντο σε τρέλα (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο), πονηρές συναντήσεις (Μάρτιο), μαγνητισμός και ελκυστικότητα (Δεκέμβριο).

Εργασία

Διεύρυνση των δραστηριοτήτων σου μέχρι το καλοκαίρι και μια μεγάλη δημιουργικότητα (Φεβρουάριο, Μάρτιο). Επωφελήσου την ομαδική εργασία από τα μέσα Αυγούστου για να πετύχεις ότι επιχειρείς.

ΤΙΡ: Ελέγχεις καλύτερα τις σκέψεις σου και δεν σε χειρίζονται πια (αν έχεις γεννηθεί αρχές δεύτερου δεκαημέρου). Επισκέπτεσαι τις σκοτεινές ζώνες της ψυχής σου και βρίσκεις μέσα σου έναν ανύποπτο πλούτο (Μάιο, Ιούνιο). Είσαι ικανή να αναποδογυρίσεις βουνά (Αύγουστο, Σεπτέμβριο). Είσαι η πιο όμορφη (Δεκέμβριο).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!

Δυο χρόνια τώρα, αναρωτιέσαι ποια είσαι, τι περιμένεις από τη ζωή και πως θα γίνεις αυτή που θα ήθελες. Κάνε σταθερές σκέψεις τώρα και βάλε δομές στη ζωή σου. Καθόρισε ένα budget όσον αφορά τα οικονομικά σου. Επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές σου για να βρεις το χρόνο να απολαύσεις τη φύση, να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου και να μοιραστείς περισσότερες στιγμές με αυτούς που αγαπάς. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα ταξιδέψεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Το δεύτερο εξάμηνο, θα προωθήσεις την καριέρα σου, θα σε εκτιμούν, θα αναγνωριστείς. Αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσεις μεγάλες εσωτερικές αλλαγές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα ζήσεις πολύ τονωτικές στιγμές σε ερωτικό ή δημιουργικό τομέα.

 

Έρωτας

Ο έρωτας μπορεί να μεταμορφωθεί σε πάθος (Φεβρουάριο, Μάρτιο) και θα είναι πολύ αισθησιακός (Ιούλιο, Αύγουστο). Η γοητεία στα ύψη στο τέλος της χρονιάς!

Εργασία

Η τύχη θα σου χαμογελάσει τον Απρίλιο. Θα δώσεις βάθος σε αυτά που κάνεις (Απρίλιο, Μάιο) και θα εισάγεις νέα σχέδια με επιτυχία (τέλος Σεπτεμβρίου με Νοέμβριο).

ΤΙΡ : Καλλιέργησε την σοβαρότητά σου, την ευκολία της ανανέωσης, την διπλωματία σου (Ιανουάριο), την τόνωσή σου, τον ενθουσιασμό σου (Φεβρουάριο, Μάρτιο) και τη δύναμη της πειθούς (Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Ο Πλούτωνας δεν σταματάει να σε βάζει σε δοκιμασίες για να σε μεταμορφώσει, να σε αναγεννήσει (αν έχεις γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου) και να βγάλει στην επιφάνεια τον ανύποπτο πλούτο σου. Δουλεύεις για ένα κοινό σχέδιο, μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και έτσι εξελίσσεσαι. Είσαι έτοιμη για μια νέα αρχή αλλά θα χρειαστεί να τελειώσεις με ότι έχεις αφήσει στη μέση. Θα πρέπει να κάνεις τον λογαριασμό των τελευταίων 12 χρόνων για να αξιολογήσεις τι θέλεις να εγκαταλείψεις και ποια κατεύθυνση να πάρεις.

Με τον Δία, θα καταφέρεις μέχρι το καλοκαίρι να ρυθμίσεις προβλήματα κοινής διαχείρισης αγαθών ή να λάβεις ευκολότερα ένα δάνειο. Στη συνέχεια, θα ευνοηθούν ταξίδια καθώς και το πεδίο της συνειδήσεώς σου. Αν γράφεις κάτι, θα μπορούσε να δημοσιευθεί. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να βιώσεις κάποιες αλλαγές στον οικογενειακό τομέα (εργασίες, μετακόμιση, γέννηση….).

Έρωτας

Έρωτες με βάθος (Μάρτιο, Απρίλιο), αναζωογονημένοι (από Ιούνιο ως Οκτώβριο) και πιο άτακτοι (Αύγουστο, Σεπτέμβριο).

Εργασία

Δραστηριότητες ή εργασία σε πτώση (Μάιο), μετά λανσαρίσματα (Ιούνιο, Ιούλιο). Καλές επαφές με το εξωτερικό (τέλος Σεπτεμβρίου με Νοέμβριο) και επιτυχία (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Θα καταφέρεις να απελευθερωθείς από ανάρμοστες συμπεριφορές συνδεδεμένες με την παιδική σου ηλικία (δεύτερο δεκαήμερο). Ανακαλύπτεις μέσα σου τον κρυμμένο πλούτο (από Ιανουάριο ως Αύγουστο). Βγαίνεις από την μοναχικότητά σου, ανθίζεις μέσα από ένα συλλογικό σχέδιο (Ιούνιο με Σεπτέμβριο).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Οι προσπάθειες των τελευταίων χρόνων επιβραβεύτηκαν. Η καριέρα σου προωθήθηκε, εκτιμήθηκες και ανέλαβες νέες δραστηριότητες; Όλα αυτά θα συνεχιστούν. Συνειδητοποίησες την αξία σου, δεν έχεις πλέον τίποτα να αποδείξεις.

Αυτή τη χρονιά, είναι σημαντικό για εσένα να υπερασπίζεσαι τα ιδανικά σου, να μοιράζεσαι τις αρμοδιότητες και τις γνώσεις σου με άλλους, να βοηθάς την ομάδα στην οποία ανήκεις για να πετύχετε τους στόχους σας.

Μπορεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες σου ή μπορεί οι ελπίδες σου να έχουν πέσει στο κενό και να σκέφτεσαι νέους στόχους. Ο Δίας ευνοεί μέχρι το καλοκαίρι τις σχέσεις σου. Μπορεί να αποφασίσεις να παντρευτείς ή να συνεργαστείς για ένα σχέδιο. Από τα μέσα Αυγούστου, θα βάλεις στέρεα θεμέλια στις σχέσεις σου και θα διαχειριστείς πιο αποτελεσματικά τα κοινά αγαθά.

Έρωτας

Ερωτικά, θα είσαι ακαταμάχητη (Ιανουάριο), παθιασμένη (Μάιο, Ιούνιο) και πολύ άτακτη (από τέλος Σεπτεμβρίου ως Νοέμβριο).

Εργασία

Όλα τα μέτωπα ανοιχτά (Ιανουάριο, Φεβρουάριο και αρχές καλοκαιριού). Ευνοούνται συναλλαγές ακινήτων (Μάιο, Ιούνιο) και ανοίγματα στο εξωτερικό (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Τίποτα δεν σε σταματά (Ιανουάριο). Νέα διακόσμηση; Σου αρέσει (Μάρτιο, Απρίλιο). Εκπλήξεις! Σου κάνουν καλό (για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο).

ΙΧΘΥΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Αν δυσκολεύτηκες να βρεις ποια είσαι γιατί ήσουν αυτή που οι άλλοι ήθελαν (αν έχεις γεννηθεί κυρίως τέλος πρώτου δεκαημέρου), ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και να γίνεις αυτή που πραγματικά είσαι. Θα ευνοήσει επίσης την προώθηση της καριέρας σου και την δημιουργία σημαντικών σχεδίων. Για έξι μήνες, ο Δίας, γνωστός για την αισιοδοξία του, θα σε ενθαρρύνει να ανέβεις ψηλές κορυφές αλλά θυμήσου τον Ίκαρο… Απέφυγε κάθε υπερβολή! Είσαι μόνη;

Όχι για πολύ! Πάρε συμβουλές, κάνε συνεργασίες και θα πετύχεις το καλύτερο σε ότι επιχειρείς από τα μέσα Αυγούστου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις απρόσμενες απώλειες ή επιστροφές χρημάτων. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να κάνεις κάποια εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να γίνεις πιο αποτελεσματική στην εργασία σου.

Έρωτας

Ο Έρωτας θα είναι τρυφερός, ρομαντικός (Μάιο, Ιούνιο), παρορμητικός (τέλος Ιουνίου ως Αύγουστο) και πολύ έντονος (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

Εργασία

Καλή οικονομική περίοδος (Φεβρουάριο, Μάρτιο) και επαγγελματικές ευκαιρίες (από Ιούνιο ως Οκτώβριο). Κληρονομιά ή διευκόλυνση από τράπεζες (Νοέμβριο, Δεκέμβριο); Υπερλειτουργείς (τέλος Αυγούστου, Σεπτέμβριο).

ΤΙΡ: Δουλεύεις σκληρά και φαίνονται τα αποτελέσματα (από Ιανουάριο ως Αύγουστο). Όσον αφορά την «Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων», βάλτο στην ντουλάπα (από τον Αύγουστο).

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: