20 πράγματα που κατασκευάστηκαν για την αντιμετώπιση του άγχους

22 Ιανουαρίου, 2018 3:36 ΜΜ
More videos

Γνωρίζατε ότι το 40% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν υψηλό άγχος τρώνε υπερβολικά ή τρώνε ανθυγιεινά; Το 44% δεν κοιμάται καλά το βράδυ. Τι γίνεται με εσάς; Έχετε ποτέ μετρήσει πόσο άγχος έχετε; Εδώ μπορείτε να κάνετε ένα σύντομο τεστ για να αξιολογήσετε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεστε.

Στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο μας, είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώνετε. Σήμερα θα δείτε μια συλλογή από αστεία αξεσουάρ. Φυσικά, αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα δεν θα λύσουν όλα τα προβλήματά σας, αλλά θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες με ένα χαμόγελο.

 Αυγό που κάνει εμετό

© EARTH SHOP/Amazon

Έτσι μοιάζουν μερικοί από εμάς όταν σηκώνονται από το κρεβάτι τη Δευτέρα.

 Κοτόπουλο και αυγό

© zjchen19850703/Ebay

Απλά ξέρετε, εάν πιέσετε την κοιλιά και δεν συμβεί τίποτα – είστε χαρούμενοι.

 Καρνέ για να θυμάστε τους σημαντικούς ανθρώπους 

Για όταν η μνήμη σας δεν είναι αρκετή και θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα προτεραιοτήτων σε ένα σημειωματάριο με τίτλο “άνθρωποι που θέλω να χτυπήσω στο πρόσωπο”.

 Παιχνίδι πίτας

© Hasbro/Amazon

Παίξτε αυτό το παιχνίδι με ένα άτομο που σας νευριάζει. Βάλτε όλο το μίσος σας σε ένα γλυκό χαστούκι. Για τους ενήλικες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λάσπη.

 Μασάζ κεφαλιού

© Healthcare/Amazon

Αυτό το αξεσουάρ υποτίθεται ότι βοηθά στην ανακούφιση του στρες με την τόνωση του κεφαλιού και του λαιμού σας. Δεν είμαστε σίγουροι αν σας κάνει να χαμογελάσετε σαν τον άνθρωπο στη φωτογραφία, αλλά ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε.

 Βάζο κραυγής

© Banraishop/Amazon

Οι ψυχολόγοι θα επιβεβαιώσουν ότι όλα τα συναισθήματά σας θα πρέπει να απελευθερωθούν με τον σωστό τρόπο. Αν φωνάζετε στο αφεντικό σας, θα σας χαρίσει ανακούφιση … μέχρι να βρείτε το πορτοφόλι σας κενό. Αυτό το βάζο κραυγής έχει σχεδιαστεί για εκείνους που πρέπει να καταστείλουν το μίσος τους.

Μαγνήτης

© Lagoon Games/Amazon

Μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή – τον πρώην σας, το αφεντικό σας, ή των ενοχλητικών γειτόνων σας. Χρειάζεται απλώς μια δημιουργική φαντασία για να δούμε τι θα κάνετε με το αποτέλεσμα: θα το σπάσετε ή θα το χτυπήσετε;

Πλήκτρο “enter”

© Gusspower/Amazon

Φανταστείτε ότι έχετε γράψει ένα πολύ συναισθηματικό ηλεκτρονικό γράμμα όπου λέτε ότι μισείτε το κατοικίδιο ζώο σας. Ή ίσως θέλετε να πείτε ότι κάτι είναι ένα αδύνατο να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν μπορείτε να στείλετε τέτοια μηνύματα επειδή θα καταστρέψουν τη φήμη σας ή την καριέρα σας. Έχει ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο σε σας; Μπορείτε να τα “στείλετε” όλα αυτά πιέζοντας αυτό το πλήκτρο Enter με όλη σας τη δύναμη. Ελπίζουμε ότι θα φέρει ανακούφιση!

 Τηλέφωνο ανακούφισης στρες

© Poзitiv mag

Σε περίπτωση που έχετε ένα iPhone και δεν μπορείτε να το πετάξετε σε έναν τοίχο.

Παιχνίδια ανακούφισης από το άγχος

© FlyHighHi/Amazon   © Sparkmane01/Imgur

© Lester Guerrero/Amazon

Αν παίζετε με αυτά τα παιχνίδια δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για άγχος πια. Είναι πιο σημαντικό να διατηρήσετε την ικανότητά σας να μιλάτε χωρίς να τραυλίζετε και να σώζετε το δάχτυλό σας. Απελευθερώστε το άγχος περνώντας διασκεδαστικό χρόνο!

 Nap pod

pinterest

Πώς μπορούν οι άνθρωποι να αισθάνονται άγχος όταν υπάρχουν τέτοια κρεβάτια στα γραφεία τους;

 Μαξιλάρι ύπνου

© ultimatedeals/Amazon

Το πρώτο βήμα για μια ζωή χωρίς στρες είναι ένας υγιής ύπνος όταν το σώμα σας το ζητάει. Πάρτε αυτό το μαξιλάρι όπου πηγαίνετε, και θα είστε σε θέση να πάρετε έναν γλυκό υπνάκο σε οποιοδήποτε μέρος.

Χτυπήστε το άγχος με το χιούμορ

© ultimatedeals/Amazon

Εάν οι πλάκες και το χιούμορ είναι ο τρόπος σας να χαλαρώσετε, κοιτάξτε αυτό το αξεσουάρ. Βάλτε ένα μαλακό μαξιλάρι στην έδρα ενός συναδέλφου πριν από μια σημαντική συνάντηση και απολαύστε. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την κάμερα!

 Απωθητικό για άτομα που δεν θέλετε να δείτε

pinterest

Μιλώντας με ανθρώπους που δεν σας αρέσουν, καταναλώνετε ενέργεια. Αυτό το απωθητικό είναι για τέτοιες καταστάσεις.

Οδηγίες χρήσης: Όταν ανιχνευθεί ένα κατάλληλο άτομο, στοχεύστε το και ψεκάστε στο πρόσωπό του για ένα δευτερόλεπτο.

Κομμάτι θάλασσας στο γραφείο σας

pinterest

Όλοι ονειρευόμαστε τα κύματα και τον ζεστό ήλιο σε μια παραλία. Αν δεν είναι ώρα για διακοπές, φέρτε την παραλία στο γραφείο σας. Σημαντική σημείωση: το εργαλείο αυτό δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση από ιδιοκτήτες γάτας.

Χαλαρωτικό μυών του τριχωτού κεφαλής

© Kenzan/Amazon

Όλα τα προβλήματά μας είναι στο μυαλό μας, σωστά; Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα προβλήματα είναι να ξεφορτωθείτε το κεφάλι σας. Αστειάκι! Για να δομήσετε τις σκέψεις σας και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, χρησιμοποιήστε αυτό το αξεσουάρ για μασάζ.

 Νίντζα φόρμες για κουλουράκια

© armani25/Amazon

Ψήστε τους εχθρούς σας και φάτε τους με ένα φλιτζάνι καφέ.

Ψεύτικα περιττώματα

© fashion-fat/Ebay

Το πραγματικό πρόβλημα … είναι στο χέρι σας τώρα. Οι υπόλοιπες δυσκολίες σας μπορούν να λυθούν.

Μπόνους: περιτύλιγμα με φυσαλίδες

pinterest

Αν είστε πολύ αγχωμένοι, μόνο μια αποδεδειγμένη θεραπεία θα βοηθήσει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: