20 φωτογραφίες ανθρώπων με εκ γενετής σημάδια που θα αλλάξουν τον τρόπο που τους βλέπετε

Ιούνιος 1, 2017 6:08 ΠΜ
More videos

Τα δερματικά σημάδια εκ γενετής έχουν διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα (συνήθως ροζ ή κόκκινα) και εμφανίζονται κατά τη γέννηση ή αναπτύσσονται κατά τη βρεφική ηλικία του ανθρώπου.

Οφείλονται στη μεγαλύτερη του φυσιολογικού ύπαρξη τριχοειδών αγγείων στο δέρμα. Επειδή τα σημάδια αυτά δεν υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου, αντίθετα ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά επιδεινώνεται μετά την ενηλικίωση του ατόμου, επιβάλλεται η έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Μάλιστα προτιμότερο είναι να αντιμετωπιστούν κατά τη βρεφική ή παιδική ηλικία ώστε να προληφθούν οι επιπλοκές και να μην επιβαρυνθεί το παιδί ψυχολογικά κατά τη σχολική και τη μετέπειτα κοινωνική του ζωή. Φυσικά η θεραπεία των σημαδιών μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία αλλά αν γίνει σε μικρή ηλικία είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική.

Εκ γενετής σημάδια μπορεί να προκληθούν από επιπλέον κύτταρα που παράγουν χρωστική ουσία στο δέρμα ή από αιμοφόρα αγγεία που δεν αναπτύσσονται κανονικά. Τα περισσότερα σημάδια είναι ανώδυνα και ακίνδυνα.

Linda Hansen

Linda Hansen

Linda Hansen

Linda Hansen

Linda Hansen
Linda Hansen
Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen Linda Hansen