13 ιδιοφυή κόλπα που θα κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά σας καλύτερη

9 Αυγούστου, 2017 11:18 ΠΜ
More videos

Τα μικρά κόλπα κάνουν την καθημερινή μας ζωή πιο άνετη.

Ταξινομήσαμε διάφορα κόλπα για όλες τις περιπτώσεις, ξεκινώντας από το “πώς να καθαρίσετε το πληκτρολόγιό σας”, μέχρι το “πώς να αισθάνεστε άνετα φορώντας ψηλά τακούνια”.

Στο τέλος αυτού του άρθρου, υπάρχει μια εκπληκτική συμβουλή για εσάς, που θα κάνει αξέχαστη την επόμενη βόλτα σας στον ζωολογικό κήπο.

1. Βρείτε το κινητό σας

Για να βρείτε το τηλέφωνό σας στο σπίτι, αντιγράψτε και επικολλήστε τη διεύθυνση www.google.com/android/find στη μπάρα τοποθεσίας του προγράμματος περιήγησης. Το σύστημα θα σας καλεί για 5 λεπτά, ακόμη και αν η συσκευή σας είναι στην αθόρυβη λειτουργία.

2. Καθαρίστε καλά τα τζάμια

© depositphotos   © depositphotos

Για να καταλάβετε ποια πλευρά ενός παραθύρου δεν είναι αρκετά καθαρή, πλύνετε το παράθυρο από την εσωτερική πλευρά με οριζόντιες κινήσεις και από την εξωτερική με κάθετες.

3. Βοηθήστε τον καλεσμένο σας να βρει το σπίτι σας

© depositphotos   © depositphotos

Βγάλτε μια φωτογραφία το σπίτι σας  και στείλτε την στον επισκέπτη σας όταν του πείτε πώς να φτάσει στο σπίτι σας. Αυτό θα κάνει την εύρεση του σπιτιού σας πολύ πιο εύκολη.

4. Συναρμολογήστε συσκευές χωρίς να μείνει κάποιο κομμάτι απ’ έξω

© depositphotos   © pixabay

Για να συναρμολογήσετε σωστά ένα πληκτρολόγιο μετά τον καθαρισμό, τραβήξτε μια φωτογραφία πριν το αποσυναρμολογήσετε.

5. Ξεφορτωθείτε τη μυρωδιά του σκόρδου

© depositphotos   © pixabay

Μπορείτε να αφαιρέσετε τη μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια σας, τρίβοντάς τα σε οποιαδήποτε επιφάνεια από ανοξείδωτο ατσάλι.

6. Βγάλτε εύκολα την κέτσαπ από το μπουκάλι

© depositphotos   © depositphotos   © depositphotos

Για να κάνετε τη ροή της κέτσαπ γρηγορότερη, απλά βυθίστε ένα καλαμάκι μέσα στο μπουκάλι.

7. Δείτε βίντεο στον υπολογιστή σας όπως στην τηλεόραση

© depositphotos

Για να κάνετε το YouTube να εμφανίζει τα βίντεο σε πλήρη οθόνη και ποιότητα HD (αν είναι διαθέσιμη) από προεπιλογή, επικολλήστε τον παρακάτω σύνδεσμο στην μπάρα τοποθεσίας: www.youtube.com/leanback.

8. Αφαιρέστε τους λεκέδες

© depositphotos

Μπορείτε να φτιάξετε ένα προϊόν αφαίρεσης λεκέδων, αναμειγνύοντας ίσες ποσότητες υγρού πιάτων και υδρικού διοξειδίου. Βάλτε αυτό το μείγμα στην επιφάνεια του υφάσματος και ο λεκές θα αρχίσει αμέσως να διαλύεται.

9. Απομνημόνευση και επανάληψη

© depositphotos   © depositphotos

Εάν διαβάζετε ή ακούτε κάτι που πρέπει να απομνημονεύσετε, μασήστε μια τσίχλα με ιδιαίτερη γεύση. Όταν πρέπει να ξαναθυμηθείτε αυτές τις πληροφορίες με ακρίβεια, μασήστε μια τσίχλα με την ίδια γεύση – θα θυμηθείτε τα πάντα με ευκολία.

10. Ζεστάνετε γρήγορα το φαγητό

© Yusuke Kawasaki/flickr

Οποιοδήποτε φαγητό θα ζεσταθεί γρήγορα στον φούρνο μικροκυμάτων, εάν το μετακινήσετε στις άκρες του πιάτου.

11. Κάντε τέλειο το μανικιούρ σας

© depositphotos   © depositphotos

Αν θέλετε να εφαρμόσετε το βερνίκι στα νύχια σας ομαλά, χωρίς μικρές φουσκάλες και να το κάνετε να στεγνώσει γρήγορα, τοποθετήστε το στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.

12. Περπατήστε άνετα με ψηλά τακούνια όλη μέρα

Για να αισθάνεστε άνετα όταν φοράτε ψηλά τακούνια όλη την ημέρα, ασφαλίστε το δεύτερο και τρίτο δάχτυλό σας, εφαρμόζοντας γύρω τους ένα τραυμαπλάστ.

13. Απαλλαγείτε από τον ήχο μιας βρύσης που στάζει

Για να μην ενοχλείστε από τον ήχο μιας βρύσης που στάζει, τοποθετήστε πάνω της ένα κορδόνι, έτσι ώστε το νερό να περνάει μέσα από αυτό. Θα σας βοηθήσει λίγο ενώ περιμένετε τον υδραυλικό.

Μπόνους: Βγάλτε ωραίες φωτογραφίες στον ζωολογικό κήπο

© depositphotos   © depositphotos

Πριν πάτε στο ζωολογικό κήπο, βεβαιωθείτε ότι φοράτε ρούχα που είναι παρόμοια με τις στολές των εργαζομένων εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιο πιθανό ότι τα ζώα θα γυρίσουν πλήρως το πρόσωπό τους προς τα εσάς.

Ακολουθήστε μας στο facebook: