12 φωτογραφίες που θα σας κάνουν να μοιάζετε λες και είστε στο κόκκινο χαλί

3 Σεπτεμβρίου, 2017 8:02 ΜΜ
More videos

Πάντα θέλουμε να φαινόμαστε ωραίοι και με αυτοπεποίθηση στις φωτογραφίες, αλλά εξαιτίας της κακής πόζας ή γωνίας μια ενδεχομένως καλή φωτογραφία μπορεί να πάει χαμένη.

Δείτε παρακάτω 12 απλές πόζες που θα σας βοηθήσουν να κρύψετε τα αδύναμα σημεία και να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

1

Μια από τις πιο απλές και κολακευτικές πόζες. Βάλτε και τα δυο χέρια στους γοφούς σας, το ένα λίγο πιο χαμηλά από το άλλο. Αυτή η πόζα δημιουργεί ένα κενό μεταξύ των χεριών και του κορμού σας, κάνοντας την μέση και τα χέρια σας να δείχνουν πιο αδύνατα.

2

Μοιάζει πολύ με την προηγούμενη πόζα, αλλά αυτή την φορά αφήστε το ένα χέρι χαλαρό στο πλάι. Το πρόσωπό σας πρέπει να κοιτάζει την κάμερα και να είναι ελαφρώς γυρισμένο στην μεριά του χαλαρού χεριού.

3

Αν έχετε έναν φράχτη ή ένα τραπέζι κοντά σας, μπορείτε να στηρίξετε τα χέρια σας σε ένα από αυτά. Σιγουρευτείτε ότι οι ώμοι σας δεν είναι πολύ ψηλά, γιατί θα φαίνεται ότι δεν έχετε λαιμό.

4

Δεν χρειάζεται πάντα να κάνετε κάτι συγκεκριμένο με τα χέρια σας. Μπορείτε απλά να τα αφήσετε σε μια χαλαρή θέση. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια. Ωστόσο, θα ήταν καλό να ρίχνετε το βάρος πάντα στην μια μεριά.

5

Μπορείτε να στηριχτείτε και στους αγκώνες σας. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο η φωτογραφία να τραβηχτεί από το πλάι. Αυτή η πόζα θα τονίσει το περίγραμμα του σώματός σας και τα χέρια σας.

6

Πολλές φορές, οι απλές πόζες είναι και οι πιο πετυχημένες. Μετατοπίστε το βάρος σας στην μια μεριά, ενώ λυγίζετε ελαφρώς τον κορμό σας. Η σιλουέτα σας πρέπει να μοιάζει με το γράμμα S.

7

Τέλεια πόζα για πορτρέτο. Λυγίστε τους αγκώνες σας και ακουμπήστε τους σε μια ελαφρώς υπερυψωμένη επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα λυγίζετε ελαφρώς το κεφάλι σας στο πλάι.

8

Ακουμπήστε ελαφρώς σε ένα κλαδί, αλλά μην αφήσετε όλο σας το βάρος να πέσει εκεί. Αυτή η πόζα είναι ιδανική για πορτρέτα.

9

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα χέρια σας, μπορείτε να τα βάλετε στις τσέπες σας ή πίσω από την μέση σας. Μια πολύ απλή, αλλά ξεχωριστή πόζα.

10

Η πιο απλή πόζα για πορτρέτα. Μια φωτογραφία από αυτή την γωνία είναι πολύ κολακευτική και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατοι. Καθίστε με γωνία μπροστά στην κάμερα, ισιώστε την πλάτη σας και σηκώστε το πιγούνι σας.

11

Ακουμπήστε τα χέρια σας στον τοίχο και γείρετε ελαφρώς πάνω του. Με αυτόν τον τρόπο, όλη η προσοχή θα στρφεί στο πρόσωπό σας.

12

Αυτή η πόζα θα ισιώσει τους ώμους σας και θα επιμηκύνει τον λαιμό σας. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι θα σας κάνει να μοιάζετε πως έχετε τεράστια αυτοπεποίθηση.