11χρονος ερμηνεύει το «Hello» της Adele και μαγεύει το Internet!

2 Φεβρουαρίου, 2016 10:25 ΜΜ
More videos

Ο 11χρονος Tryzdin Grubbs εντυπωσίασε φίλους και συγγενείς με την ερμηνεία του στην πιο πρόσφατη επιτυχία της Adele με τίτλο «Hello» και η μητέρα του αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο στο Facebook. Δεν φανταζόταν όμως την επιτυχία που θα είχε ο πιτσιρικάς από το Οχάιο των ΗΠΑ, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο το βίντεο συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές και πολλές χιλιάδες likes.

Πέρα από την φωνή, ξεχωριστή είναι και η ιστορία του 11χρονου που ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος τραγουδιστής. Σύμφωνα με την μητέρα του, ο Tryzdin γεννήθηκε πρόωρα και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει εξαιτίας επιπλοκών που περιελάμβαναν και μη ανεπτυγμένους πνεύμονες.

Δείτε το βίντεο που έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες του διαδικτύου:

 

Please share this amazing young mans story. Tryzdin is 11 yrs old and born prematurely, he was not expected to make it home from the hospital due to complications including premature lungs…11 yrs later he fought through adversity and just wants to make people happy with his gift. His top priority once he ” makes it big ” he says he will take care of the homeless and children in foster care. His heart is as big as his voice and should be shared.

Posted by Lisa Mason Grubbs on Tuesday, 19 January 2016

 

via