Ζουράρις: «Ο Τσίπρας είναι ένας νεαρός σοφός»

17 Ιανουαρίου, 2018 9:23 ΠΜ
More videos

Με κολακευτικά σχόλια για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, ως «νεαρό σοφό», λίγες ώρες μετά την αποπομπή του από την κυβέρνηση.

«Τον ήξερα πολύ λίγο. Χθες που τον γνώρισα για καμιά ώρα, ανακάλυψα ότι είναι καλύτερος, από ότι πίστευα» σημείωσε ο κ. Ζουράρις μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6». «Eίναι ένας νεαρός σοφός, έχει μια εκπληκτική φιλοπατρία, είναι πράος, μειλίχιος. Ήταν σαν ένας καλός γιος μου».

Σχετικά με την παραίτησή του ο κ. Ζουράρις διαμήνυσε πως παραιτήθηκε μόνος του, ενώ απέφυγε να προβεί σε κάποιο σχόλιο για τις υβριστικές δηλώσεις που έκανε κατά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Άρη.

Οταν ρωτήθηκε τι ομάδα είναι, όμως, απάντησε: «Εκδοροσφαγεύς, ΠΑΟΚάρα. Και μυαλό να είχαμε, που δεν έχουμε, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε».

Νωρίτερα την Τρίτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλλε ο κ. Ζουράρις, με τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, να αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες του πρώην υφυπουργού.

Δεκτή η παραίτηση Ζουράρι από τον Τσίπρα

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζουράρις με μία λιτή επιστολή ενημέρωσε από την Κυριακή τον πρωθυπουργό – τον οποίο αποκάλεσε σύντροφε – για την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του.

«Ερίδματε (σσ καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

[in] [thema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: