Τα ζόμπι βγαίνουν ξανά στους δρόμους της Αθήνας

18 Ιανουαρίου, 2017 4:37 ΜΜ
More videos

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 18:00 και με αφετηρία το μετρό Συντάγματος (δωρεάν συμμετοχή).

Ο ετήσιος, τερατώδης περίπατος των “διαφορετικά ζωντανών”, μια φρέσκια, τρελή ιδέα ζόμπι παρέλασης στο κέντρο της πόλης, στα πλαίσια αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού.

facebook

Ζόμπι και πλάσματα αλλόκοσμα, θα ακούσουν το κάλεσμα του #zombiethrillerparty και θα “συρθούν” από την Ερμού και το Θησείο μέχρι το Θέατρο Χυτήριο (Κεραμεικός) σκορπώντας τη φρίκη!

Tι είναι ένα “zombie walk”; Ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη.

facebook

Είναι μια παρέλαση “νεκροζωντανών”, στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σα ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς!

Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

facebook

Η φετινή συνάντηση αφιερώνεται στη δεκαετία ’80, τη σειρά Stranger Things και τις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή (The Goonies, E.T. The Extra-Terrestrial, Close Encounters, Star Wars – The Empire Strikes Back, Aliens, Nightmare on Elm Street, Poltergeist, The Evil Dead, The Thing κ.α.). Ζόμπι κάθε είδους, είναι φυσικά ευπρόσδεκτα!

facebook

facebook
facebook facebook facebook facebook