Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΖωή Παπαδοπούλου: Η σπαpακτική ανάρτηση για την 23χρονη μαθήτρια της που έχασε...

Ζωή Παπαδοπούλου: Η σπαpακτική ανάρτηση για την 23χρονη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους η Ζωή Παπαδοπούλου προέβη σε μια ανάρτηση που “ράγισε” καρδιές.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα θύματα ήταν και η 23χρονη Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν μαθήτρια της γνωστής τραγουδίστριας. Η Ζωή Παπαδοπούλου δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από φωτογραφίες της άτυχης κοπέλας, το οποίο συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

“Η Αγάπη.. Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας. Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου. Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το “Μινοράκι”, τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό..

Μπήκε όμως στο πιο “ασφαλές μέσο”, στο τρένο των Τεμπών…και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της.. Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου..” έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση:

Τα πιο σημαντικά