Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΖωή Κωνσταντοπούλου: «Θέλω και θα ήθελα να κάνω παιδιά, μπορεί και να...

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θέλω και θα ήθελα να κάνω παιδιά, μπορεί και να κάνω, θα δούμε»

Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μία εκ’ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, αλλά και το κίνημα «metoo» στην πολιτική.

Αρχικά εξήγησε γιατί διεκδικεί την είσοδο του κόμματός της στην Βουλή: «Με την είσοδο στη Βουλή θα καταφέρουμε ο κόσμος να δει κάτι τελείως διαφορετικό, από όσα έχει δει μέχρι τώρα».

Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της και η απάντηση για την καρδούλα

Για την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει σχηματίζοντας μία καρδιά με τα χέρια της και παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ότι την πιστεύει και την υποστηρίζει, αλλά τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την μαχητικότητά της και την διεκδικητικότητά της.

Τι ρόλο έχει στην ζωής της Προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» ο έρωτας;

«Ο Διαμαντής έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όλα όσα έχουμε κάνει μαζί από την πρώτη στιγμή  και στην ”Πλεύση Ελευθερίας” και  στην ζωή μας είναι καθοριστικά» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού στο μέλλον σημείωσε «δεν επεδίωξα έντονα σε κάποια φάση της ζωής μου να κάνω παιδί, αλλά δεν είναι και κάτι που ποτέ το απέκλεισα. Θέλω και θα ήθελα να κάνω παιδιά, μπορεί και να κάνω, θα δούμε».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή της μέχρι τώρα πορείας της παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη.

«Λάθη είναι βέβαιο ότι έχω κάνει, από αυτά μαθαίνουμε. Έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν αυτό που έδειξαν, όπως ο Τσίπρας και η τότε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λάθος μου τότε που πίστεψα ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι θα ακολουθούσαν στην πορεία όσα υπερασπιζόμασταν» εξήγησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ατάκα “τι είπατε;” στη Σία Κοσιώνη

Για την χαρακτηριστική της ατάκα «τι είπατε» που είχε πει στο παρελθόν σχολίασε ότι ήταν μία αντίδραση στην ευθεία αμφισβήτηση  που είχε δεχθεί για την υπόσταση και τα κίνητρα που υπερασπιζόταν.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η μόνη γυναίκα πρόεδρος κόμματος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και τόνισε στο πλαίσιο αυτό  διεκδίκησε την συμμετοχή της στο debate που έγινε για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το «metoo»

Ερωτώμενη η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας» αν μετά το «metoo» έχει αλλάξει η θέση της γυναίκας στην πολιτική απάντησε: «Η θέση της γυναίκας μετά το ”metoo” δεν έχει βελτιωθεί ούτε στην πολιτική, ακόμα κι όσοι το ”αγκάλιασαν” πολιτικά αποδείχθηκαν ανειλικρινείς. Στο debate δεν ακούστηκε ούτε μία λέξη γι’ αυτό το θέμα, γιατί είχα θέσει προηγουμένως το θέμα ότι θα πρέπει να είμαι στο debate ως μοναδική γυναίκα».

Και συμπλήρωσε σχετικά: «Η κατάκτηση της ισότητας απαιτεί πραγματική ευαισθησία σε ζητήματα όπως είναι οι γυναικοκτονίες, οι κακοποιήσεις. Ακόμα και η γυναίκα που παίρνει την δύσκολη απόφαση να καταγγείλει τον κακοποιητή της, δεν πλαισιώνεται από την πολιτεία  ώστε να είναι προστατευμένη».

Σχετικά με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών και την ανταπόκριση που είχαν οι celebrities στα ψηφοδέλτια των κομμάτων που τους ενσωμάτωσαν σχολίασε η κα. Κωνσταντοπούλου: «Ο καταποντισμός των celebrities εκφράζει μία απογοήτευση από την έλλειψη παρουσίας κι ουσιαστικής παρέμβασης».

Για την επιλογή του Σπύρου Μπιμπίλα στα ψηφοδέλτια της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη, δέχθηκε προτάσεις από όλους κι εκείνος απάντησε ότι δεν ενδιαφέρει να μπει ο ίδιος στην Βουλή, αλλά εγώ».

Καταλήγοντας ξεκαθάρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν είναι ότι γλύκανα, απλά τώρα αναφέρομαι περισσότερο στα συναισθήματά μου και στην αγάπη μου για τον κόσμο».
Τα πιο σημαντικά