Ζωγράφου: Της έκλεψαν τις οικονομίες που είχε για να παντρέψει το παιδί της

25 Δεκεμβρίου, 201810:53 ΜΜ
More videos

Μαύρα Χριστούγεννα γιαμια 70χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η γυναίκα είναι απαρηγόρητη καθώς οι αδίστακτοι ληστές που την απείλησαν με μαχαίρι, της άρπαξαν 12.000 ευρώ που ήταν οι οικονομίες για το γάμο του γιου της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η ηλικιωμένη επέστρεψε στο σπίτι της, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στου Ζωγράφου, όπου βρήκε μέσα δύο άτομα με κουκούλες να έχουν κάνει το διαμέρισμα άνω κάτω. Οι κακοποιοί αφού την απείλησαν με μαχαίρι, βρήκαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία ερευνά ακόμη και την πιθανότητα οι ληστές να είχαν «εσωτερική ενημέρωση», δηλαδή να γνώριζαν για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε η ηλικιωμένη στο σπίτι.

Σε άλλη περίπτωση αθεόφοβοι ληστές, εισέβαλαν νύχτα στο κοιμητηριακό ναό των Αγίων Νικοδήμου και Λαζάρου στην Αργολίδα και έκλεψαν όλα τα μανουάλια και οτιδήποτε χάλκινο υπήρχε στον ναό. Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα όπου οι δράστες κλέβουν μανουάλια από Ιερό Ναό καθώς πριν από λίγες ημέρες έκλεψαν με τον ίδιο τρόπο την εκκλησία σε γειτονικό χωριό.

Είναι βέβαιο πως οι δράστες επικεντρώνονται στον χαλκό και την πώληση του για λιώσιμο καθώς τους αποφέρει αρκετά χρήματα λόγω του βάρους των συγκεκριμένων αντικειμένων. Οι δράστες όπως και στην προηγούμενη περίπτωση χρησιμοποίησαν φορτηγό ή αγροτικό για να μεταφέρουν τα μανουάλια, ενώ και αυτός ο ναός είναι σε ερημική περιοχή, που τους έδωσε την δυνατότητα να μην γίνουν αντιληπτοί.

Πηγή: dikastiko

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News